reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja maluszka

ja juz cała posr...na ze strachu nie wiem po prostu spac nie moge, boje się ze coś przegapię !! a najgorsze ze nikt ci nie powie czy to ten czop czy nie... :( no ja dziś zaczynam 35 tydzień wiec jeszcze 2 mi zostały do donoszenia Eh !

reklama
Ironia, kochanie, wyluzuj! Ja nie wiem, czy to jest czop, czy nie. I nie wiem, czy u mnie się zaczyna, czy nie. Jeśli się okaże, że to już, to nasze dzieciorki już duże i silne są! Oczywiście, lepiej uważać i się nie forsować, ale jeśli mimo to niedługo się zacznie, to przecież nic nie poradzimy na to. A więc luuuuzik i relaksik ;-) Jak zaczną się skurcze, to pojedziemy do szpitala i powiedzą, czy to to, czy nie to ;-)

Chodziło mi o wannę:tak: Pisałyście o kąpieli- to myślałam, że o klasycznej kąpieli mówicie a nie o prysznicu. Prysznic musi być rzecz jasna:tak:

Zolzik Ty się nie pchaj w kolejkę!!! Nam położna mówiła, że czop to i 2 tyg przed może odejść, a od odejścia wód trzeba dojechać do szpitala w ciągu
6 godzin jeżeli wody przeźroczyste
2 godzin jeżeli wody zielone albo coś innego z nimi nie tak
Aestima nie znalazłam linka do parasolek, wstawisz raz jeszcze?

Zolza!!!!! Ty to naprawdę zołzowata jesteś, czekaj na swoją kolej!!! zdaje się, że do 1.06? co się tak wyrywasz???

:-D Podobno 31.maja ;-) Czyli w terminie będzie między 17.maja a 14.czerwca. Czyli za 2 tyg. będzie 1,5tyg. przed terminem, czyli prawie jak w terminie ;-) He he :-p
Ja się nigdzie nie wyrywam, ja sobie tylko gdybam :-D

reklama
Zołza ja już też bym chciała miec z głowy tą ciąże.. bo kurde mam już SILNIE dośc !! Jestem na skraju wyczerpania !!

A co do brzuszka szczupłego po ciąży, mam nadzieję, że wdam się we wszystkie kobitki z naszej rodziny i powrót do formy zajmie mi nie wiecej niz 5 tyg :D Jedna moja ciocia już po 2 tyg miała brzuszek ja k przed ciążą a moja mama to po każdym dziecku po 4 tyg około i już była laska (a urodziła trójkę dzieci i ostatnie po 30stce, więc ja jako młódka 24letnia mam nadzieje ze moja skóra szybko powróci do stanu pierwotnego, a jak nie bedzie chciała, to bede cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc az wróci :D Co jak co ale brzucha to ja zawsze miałam zgrabnego i umięśnionego i taki MA POZOSTAC !!

Do góry