reklama
ja daje przed karmieniem do dziubka a potem daje cycaa jeszcze, jak podajecie tą witaminę K?? Bo ogłówkowaliśmy sie dziś z mężem i w końcu ukropiłam na łyżeczkę kilka kropel mleka i tego świństwa. Macie jakiś sposób na to?
a daje mu tym kroplomierzem co jest do odmierzania
iza&marcin
Fanka BB :)
robie tak samo jak mrowa
Dzięki za rady :-) jak dobrze że jest ten wątek
a jeszcze co do wit K i D3 - wit K kupuję normalnie bez recepty? a wit D3? czy ją przepisuje lekarz? bo my idziemy dopiero za tydzień, a nasza położna powiedziała że nie wszyscy lekarze każą zażywać wit K ona chyba też nie jest zwolniczką - tak wyczułam i czy wit K podaje się po 2 tyg. zycia? pytam bo Julka dzis własnie skończyła dwa tyg.
a jeszcze co do wit K i D3 - wit K kupuję normalnie bez recepty? a wit D3? czy ją przepisuje lekarz? bo my idziemy dopiero za tydzień, a nasza położna powiedziała że nie wszyscy lekarze każą zażywać wit K ona chyba też nie jest zwolniczką - tak wyczułam i czy wit K podaje się po 2 tyg. zycia? pytam bo Julka dzis własnie skończyła dwa tyg.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Dzięki za rady :-) jak dobrze że jest ten wątek
mnie witamine D (Vigantol) przepisał pediatra.. położna nam mówiła, ze wit. K podaje się od pierwszych dni życia do ok. miesiąca (pediatra powiedział, ze mamy podawać do końca buteleczki, a potem Cebion)
reklama