reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluszka

reklama
my już mieliśmy wizyte położnej , teraz mamy mieć wizyte pediatry i już jesteśmy na 23 kwietnia zapisani na wizyte w poradni D

ja moja Zuzie kładę bez poduszki na płasko ale każdy mi mówi że na poduszce a ja wiem że nie wolno dlatego chciałam sie upewnić
ninja - dzięki za ten klin muszę sobie taki kupić
Elip - moja Zuzia też czasem sobie kichnie

o a ja Oliwie kąłdałm na podusi i Marcelka tez zamierzam... Podusia ta i tak jest tak płaska ze prawie jakby jej nie było ale zawsze to chyba wygodniej...

ja starałam się kłaść Marysię na płasko, ale jak ze mną spała to zazwyczaj na mojej podusi (cała).. dwie noce temu jak tylko po karmieniu położyłam ją na płasko to zaczynało się ulewanie albo wymioty.. i dzisiaj też - odłożyłam ja na chwilkę, bo chciałam odpisać na to pytanie - zalała całą siebie, becik i gomdolę, a na końcu mnie.. no i już zakupiłam tego klina, a póki co ubiłam jej niby-klin z mojej poduszki..

ale Bartek spał cały czas na takiej płaściutkiej podusi (wtedy nie było wiadomo, ze nie wolno);-)

czego nie wolno??bo ja już się pogubiłam... wiem ze ten klin najzdrowszy ale jak dziecko będzie spało na standardowej poduszce (takiej jakie sa w kompletach pościeli niemowlęcych) to co sie stanie? będzie krzywe? Bo Oli krzywa nie jest...:eek:

reklama
Do góry