reklama
anisad
Fanka BB :)
A takiego malenstwu moge psiknac ?
u mnie z tą solą to cała przeprawa..ja się zbierać na to muszę pół godziny,bo dla małej to koszmar, nigdy tak nie płacze,nawet w głodzie, jak po tej soli...mamy w psikaczu i przecież to sekundka tylko i w ogóle...cierpie starsznie robiąc to;-)
U
użytkownik 838
Gość
no to jest dla niemowląt, więc sądzę, że tak...
ale ja w ogóle boję się cokolwiek aplikować...
ten noseczek maluteńki, a te końcówki jakieś takie duże mi się wydają
ja mam identycznie. Boje sie cokolwiek robic Malej :-( Probowalam juz nie raz i nigdy sie nie odwazylam zaaplikowac...
anisad
Krople to pół biedy, a odciagac frida to dopiero masakra ! Ryk na całe miasto.
kozica
mama Jakuba i Juliana
a ja mam pytanie do dziewczyn które piersią karmią. Powiedzcie mi proszę jak karmicie maleństwa po kąpaniu to później jeszcze przed pójściem spać tak ok 22-23 też? Jeżeli tak to robicie to na śpiąco? Zmieniacie wtedy pieluchę?
anisad
Ja karmie po kapieli, pieluchy zmieniamy czesto, bo kupki ida przy karmieniu, potem czyszczenie nosa, znowu karmienie, trzymanie na rekach do snu, a jak nie zasnie to potem znowu karmienie i tak do pozna,az wreszcie zasnie.....
ja karmię jak się obudzi i się domaga...kąpiemy po 19, średnio po 20 śpi, ostatnio jakoś przesunęło nam się o godzinę, więc liczmy o 21, no i jak była mniejsza, to po 23 był głodek i nie było wyjścia, tzreba było karmić, teraz idę normalnie spać, a ona się budzi czasem o 1 czasem dopiero o 3
reklama
anisad
U mnie prawdziwy sen dopiero od ok 1-2 w nocy i tak ok 4-5 h max
Podziel się: