reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

Ja przed wyjsciem na dwor smaruje zwyklym Bubchen na kazda pogode. Moje dziecko najlepiej spi jak ma gebule do slonca wystawiona i chociaz jest mocno opalony na twarzy to tez filtrow zadnych nie smaruje.
Perla a 50 to nie troche duzo ? to juz bloker jest.. Jak zaczne jezdzic na plaze to jakas 30tke kupie

reklama
Ja przed wyjsciem na dwor smaruje zwyklym Bubchen na kazda pogode. Moje dziecko najlepiej spi jak ma gebule do slonca wystawiona i chociaz jest mocno opalony na twarzy to tez filtrow zadnych nie smaruje.
Perla a 50 to nie troche duzo ? to juz bloker jest.. Jak zaczne jezdzic na plaze to jakas 30tke kupie
myslisz ze 30 wystarczy? jak tak to pewnie ze kupie 30! musze sie zorientowac w takim razie glebiej w temacie...

kladia a sutki też sobie smaruj nystatyną.

Buźkę smaruję tylko kremem oilatum bo czasami ma suche pulaski, byliśmy nad morzem i tylko raz małą posmarowałam filtrem 30.

Ja młodej buźkę smaruje kremem iwostin solecrin z faktorem 50:tak:ona juz mi sie raz poparzyła więc teraz dmucham na zimne bo wyglądało to oparzenie fatalnie!!!Więc mamusie ja bym radziła lepiej zaopatrzyć się w krem z dużym filtrem!!

My mamy Ziajkę z filtrem 30:tak::tak::tak:a Małego słońce tak wkurza, że i tak ciągle muszę mu zakrywać budkę pieluszką z przodu, jak śpi...a jak nie śpi to najlepiej jechać ze słoncem....

ja ostatnio niczym nie smaruję - mam oilatum i smarujemy jak ma suche policzki, ale ostatnio ma normalne ;-) mam tez krem z nivea jakiś z filtrem ale nie smaruję póki co, bo raz spróbowałam i nie dość, że kiepsko się rozsmarowało to jeszcze taka maska się biała trochę zrobiła - a wcale dużo tego kremu nie nałożyłam :sorry2:

dzieki dziewczyny za rady! a jak juz jestesmy przy kremach to jakich uzywacie do pupy dzidzi przy przewijaniu? ja od poczatku uzywam "linomag" masc i jestem bardzo zadowolona bo synek ani razu mi sie nie odparzyl... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A my nic. Jak sie zaczerwieni to czasem sudocremem posmaruje ale rzadko sie czerwieni a przewaznie po myciu schodzi.
A jakby Wam sie odparzaly to polecam Aqua Stop. Taki krem o konsystencji masci. Sprawdzil sie nam jak starszak byl maly

Do góry