Sola??? No co ty ja ją robie najnormalniej w świecie kupuje filet i robie w folii w piekarniku żaden problem ! Nigdy nie słyszałam że trzeba ją jakoś specjalnie robić nigdy nam po niej nic nie było- nigdy! Aha i jeszcze pange jej dawałam!
reklama
dynia
papla maniakalna
To ja już nic nie rozumiem tyle razy już słyszałam, od tylu kucharzy, głównie od tych co w tv występują, że to wielka sztuka i nie takie hop siup.
A może to o moment sprawiania ryby chodzi, a z filetem to już jak kto lubi, tak postępuje.
A może to o moment sprawiania ryby chodzi, a z filetem to już jak kto lubi, tak postępuje.
dynia
papla maniakalna
No właśnie o to chodzi, że jest bardzo wartościowa i zalecana w wielu dietach, tylko ten jeden szczególik utkwił mi w pamięci, że trzeba być czujnym i ostrożnym, tak jak z maślaną rybą.
Aska K
Mama Marcelka:)
heheh, no my tez nie zakladmy juz bardzoooooooooooo dlugo. Wlasciwie to tylko moze miesiac zakladalam....
Takze Irenka, od dzisiaj bez czapy no chyba Remeny ze masz przeciagi w domu, ale nie sadze
Takze Irenka, od dzisiaj bez czapy no chyba Remeny ze masz przeciagi w domu, ale nie sadze
reklama
Podziel się: