reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
Każdy pisze inaczej;) Moja Oliwka je danonki i nic jej nie ma:) Ja znowu słyszałam ze uczelenia są po czekoladzie:)

misia a te krople nie nazywaja sie zyrtec , bo takie ma maurice jak ma alergie sloneczna w lecie i powiedz mi kochana ile to cudo kosztuje w polsce , bo u nas te nie sa na recepte i kosztuja 17 euro , ale jest super

Blond napisalam ze wlasnie tak sie nazywaja a cena to 17,81 zł....dobry jest ale dziecie moje senne po nim bo on tez uspokaja...

Karolla moj tez juz jadl wczesniej danonka ale malinowego , nie wiem co mnie podkusilo do wanili jak tam alergizujacy olejek waniliowy albo jeszcze inny syf ...juz lepsze gruszki w proszku albo malina ;-)

myfciu dzieki kochana to powiem mamie zeby kupila , bo taniej i maz mi przywiezie , bo bedzie 11 w polsce

a dziewczyny na guzy dla naszych bobasow sa dobre kuleczki (globulki) homeopatyczne z arniki jak sie dziecko uderzy to daje sie co godzine trzy chyba kuleczki i naprawde nie ma guza

Marcelowi uczulenie z buzi juz zlazlo. Dalam mu juz przez dwa dni ten Przysmak na dobranoc Hippa, Kaszka ryzowa z mlekiem i bananami, a wczoraj z owocami. Jeny ale on to uwielbia. Zjadl caly duzy sloik i plakal, ze koniec. Sprobowala i na serio dobre to. Nawet dla mnie, a ja niecierpie kaszek!
Czyli jak mu dzisiaj nic nie wyskoczylo, to nie ma uczulenia na te kaszki z mlekiem tak?
Czyli to byl albo danonek, albo czekolada. Co radzicie...poczekac kilka dni i dac ten deser z czekolada i zobaczyc jaka bedzie reakcja czy jak?
Bo danonka mu nie bede dawala...ale bym chciala wiedziec czy to moze ta czekolada w deserku go uczulila?
Co robic?

Asiu pediatra mi powiedziala ze bardziej prawdopodobne ze uczulenie mlody po czekoladzie dostal a nie po danonku chociaz i one nie sa czyms dobrym....mysle ze to wina czekolady tym bbardziej ze mlody wtedy zuzo flipsow tych zjadl...

fajnei ze rybke mozna dawac musze ugotowac jakiegos filecika z dorsza ....

Asia Ola już jadła rybkę dorsza i solę i bardzo jej smakowała!
Krem na jesień mamy bubchen na wiatr i brzydką pogodę jest b.tłusty!

reklama
Do góry