reklama
dynia
papla maniakalna
Ach ta Marysia, pomysłowa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Heh- moje dziecie też jak czasem stęknie to mu musze plecy myć Ostatnio tatuś nabył nam Huggisy super flex i jestem bardzo zadowolona. Nosimy rozmiar 4 choć ciasnawe już są i przy następnej paczce trzeba się będzie na coś większego przesiąść. Używałam też ostatnio bella happy i są naprawdę w porządku.
blond
mama dwoch urwiskow
u nas idzie 5-6 dziennie
Kachna321bum
Fanka BB :)
Buahahaha!!! Mało dziecka nie obudziłam
My teraz mamy huggisy i dobrze nam z tym, no a raczej Jankowi Dziecko załatwia się raz na 3 dni (raz po tygodniu), ale odkąd dostaje cosik innego do jedzenia, to częściej zaczęło i nawet grudki się pojawiły. Swoją drogą to trzeba mieć "nastrane" we łbie, żeby się z grudek w kupce tak cieszyć
My teraz mamy huggisy i dobrze nam z tym, no a raczej Jankowi Dziecko załatwia się raz na 3 dni (raz po tygodniu), ale odkąd dostaje cosik innego do jedzenia, to częściej zaczęło i nawet grudki się pojawiły. Swoją drogą to trzeba mieć "nastrane" we łbie, żeby się z grudek w kupce tak cieszyć
Kachna nie przesadzaj, trzeba być matka małego brzdąca, a nie mieć nasrane ))))Kachna321bum pisze:Swoją drogą to trzeba mieć "nastrane" we łbie, żeby się z grudek w kupce tak cieszyć
blond
mama dwoch urwiskow
ja nie chyba , ze slonko od tylu daje to tylko chusteczke na glowke albo kapelusz
reklama
Podziel się: