reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Syla hihi ma małe obawy, ale kiedy ja go biję przez sen to on nawet się nie budzi, bo ja szybko po tym sie rozudzam i mocno przytulam, żeby się nie obudził.
Po ranach z rana czuje, że znowu mu się dostało :p

reklama
Mam pytanie do mam z okolic Katowic.
Przy wypisie ze szpitala dostałam skierowanie na badanie słuchu do Katowic na ul:Medyków ale tam już nie zapisują na ten rok bo mają fool. Gdzie wy robiłyście lub będziecie robiły to badanie?? My już obdzwoniliśmy kilka szpitali i nic :mad: Zostaje jeszcze Bielsko ale najpierw chciałam Was zapytać- Pomóżcie!!

Frezja ja Ci niestety nie pomoge, bo nie mieszkam teraz w Gliwicach.....ale moge napisac do kolezanki, ktora niedawno urodzila :) jak cos bede wiedziala, to napisze :)

FREZJA - ja rodziłam w Rudzie Śląskiej na Goduli. Tam badanie słuchu przeprowadzali na miejscu aparatem, który sprezentowała Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Odbywało się to w godzinach nocnych. Może tam coś załatwisz.

JOLIKU!!! Ja nie mogę!!! Spadłaś mi z nieba!!! Ja też będę rodziła w Goduli!!! Please! Podziel sie ze mna jakimiś informacjami, bo nie mam nic z pierwszej ręki.Możesz -jeśli masz czas i chęć napisać mi maila monique1@op.pl że też wcześniej o tym nie wiedziałam.
Frezyjko ja niestety nie mogę ci nic w tej kwestii poradzić.

Monique sorki, ale wcześniej nie widziałam Twojej prośby :-( Dobrze, że wysłałaś w tej sprawie do mnie maila :-)

Mamusie, a jak przykrywacie wasze dzidziolki na noc w łóżeczkach? Ja mam ja w rożku i na to kocyk (bo jest ponoć za chuda i sie wychładza za szybko) Ale ona chyba tego rożka nie lubi bo nóżkami nie może w nim wierzgać i sie denerwuje. Kołderks jest taka jakaś wielka i myślę co tu wykombinować

reklama
Atas, widziałam fajne śpiworki do spania. One są dłuższe i mają kwadratowe ścięcie w okolicy nóg (tzn. sporo dalej niz nogi, ale na dole :) ) W takim śpiworku będzie mogła sobie chyba wierzgać, nie rozkopie się, będzie jej ciepło.

Do góry