reklama
przełom pżdziernika i listopada mam nadzieje ze nie trafie na wszystkich świętych.
Patrycja bedziesz rodzić na strzelców bytomskich czy masz inny pomysł?? Ja wybrałam siemianowice ale bo tam chodze do gina..
Patrycja bedziesz rodzić na strzelców bytomskich czy masz inny pomysł?? Ja wybrałam siemianowice ale bo tam chodze do gina..
ja jeszcze niewiele mam dla maluszka bo cała moja rodzinka przes.ądna..trochę ciuszków dostałam..parę kupiłam..o kosmetykach jeszce nie myslałam w koncu jest jeszcze czas..nawet nie wiem jaka firmę wybrac..
E
ewcia1981
Gość
u mnie w rodzinie sa przesadni na temat lozeczka i wozka. Łozeczko i tak bede miec wczesniej a wozek bede miec zamowiony juz pod koniec wrzesnia a odbiorze moj maz jak urodze ..tak co by stal w domciu jak wroce ze szpitala.
reklama
łzeczko przytaszcze wcześniej bo bedzie po moim chrześniaku ale wózek..odpada..moja rodzina dostałaby zawału..Bogu dzięki ze przynajmniej chodzą ze mna po sklepach zeby cos wybrac...i o dziwo mamy wspólne zdanie Spodobała nam się puma z aro... :laugh:
Podziel się: