reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

chcialam sie pochwalic... mojemu synowi wreszcie nogi rosna!!! juz wyglada w miare proporcjonalnie... i spodenki kupione rok temu zaraz beda dobre... :-)

reklama
Dziewczyny jakim kremem smarujecie maluchy na wyjscie z domu tymbardziej jak teraz jest slonecznie. My mamy z faktorem 4, ale wydaje mi sie, ze na upaly to stanowczo za niski. A jakie Wy uzywacie?

ten się genialnie rozsmarowuje, aż pamiętam, ze zdziwiona byłam, jest jeszcze dobry, więc najpier go skończę :-)

w naszym klimacie ponoc wystarczy filtr 15... zarowno doroslym jak i dzieciom... tak pokazuje test na stronie Nivea i jakis dermatolog w TV tez mowil, ze pow. 20 nie ma sensu stosowac...
...ale fakt, kremy dla dzieci maja ten faktor srednio 30... pewnie dlatego, ze miedzynarodowe sa... ;-)

reklama
Poza tym nigdy faktor nie ejst naprawdę tak wysoki jak pokazuje napis na opakowaniu. realnie trzeba odjąc 5-10...
Natalia używała tego kremu rok temu, było ok, nie chcę, zeby póxniej miała uczulenie od słońca z powodu mojego zaniedbania. I pewnie jak ten skończymy to kupimy podobny.

Do góry