reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
Dziewczyny, o której mniej więcej kąpiecie dzieciaczki? Chyba zacznę tymianka szybciej odmaczać, póki jest względnie kumaty, to może przestanie mi przy cycku zasypiać? tylko, że on wtedy jeszcze chce szaleć, a cycka jak już jest śpiący. Wykończę się z tym jego spaniem. I budzeniem ciągłym w nocy :mad: mam ostatnio wrażenie, że na swoją osiemnastkę prześpi całą noc, z jakąś inną osiemnastką ;D

Tymi, my kąpiemy miedzy 20:00, a 21:00, bardziej koło 20:30, ale Natalia póxno chodzi spac, a teraz wyłącznie przy piersi odpada :( Wezmę się za jej spanie i zasypinie po wszystkich chorobach i inntch ;) I chyba wprowadzę jej nan albo cos, bo ja padam ze zmęczenia, spac mi się chce. Gdyby chpc raz w tygodniu zjadła z butli to ja mogłabym się połozyc wczesniuej.

Tymi Oli jest kąpany między 19 a 20, czasem mamy poślizg ;) Bezpośrednio po kąpieli przystawiam go, potem zazwyczaj ćwiczy wstawanie w łóżeczku, siadanie, wstawanie ... aż nie daje rady, czyli jakieś 10 do 20 min i śpi.

Tymi, Toska jest kapana o 20:30, kapiel trwa dosc dlugo, wiec mniej wiecej o 21 zjada. potem jeszcze troszke powalczy i zasypia - do 21:30 juz spi

Dzięki dziewczyny. Ja kąpię tak 19 - 20, więc chyba wcześniej nie ma sensu. Sama sobie jestem winna, że przyzwyczaiłam młodego do zasypiania przy cycku :mad: Będę się tak teraz z tym bujać, bo nie wiem jak go odzwyczaić ???

Tymi, Toska odzwyczaila sie sama... jak zrobila sie bardziej mobilna to juz cycek nie absorbuje na tyle, zeby wystarczyl do zasniecia. jesli nie musisz to narazie nie odzwyczajaj - moze sam sie odzwyczai?

reklama
Do góry