reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

jarrelko, wyslalam kawalek - 4 maile. jesli zdecydujesz sie kupic ksiazke to maile wywal bez czytania ;) lece pod prysznic - chcialam, zeby juz poszly...

reklama
Vertigo daj reszte.. przejżę.. a potem najwyżej kupię papierową wersję.. jak znajdę tego linka ::)
Bo ja przy kompie to i tak za długo siedze

Vertigo, część już doszła, dzięki.

Teddy, dycha to faktycznie nie majątek, ale ja czasem zachłanna jestem i jak jest okazja, to mogę przecież mieć dwie wersje ;) A książkę pewnie i tak kupię, bo wolę zdecydowanie czytać tradycyjnie

Natalka wazy 9280, wciaz ma 74 cm, nie wiem tylko jak ja mierzyli, bo w tym czasie płakała i uciekała. W ogóle jakas histeryczna dzis u lekarza była.

Biedulka, trochę czasu minie, zanim po gorączce dojdzie do siebie. Tymek ostatni raz gorączkę miał w sobotę wieczorem, ale dopiero w środę zaczął zachowywać się normalnie, tzn nie marudził i nie trzeba go ciągle nosić. I apetyt też powoli wraca do normy. My też idziemy do kontroli jak się młody obudzi (do przychodni mam jakieś 40 - 50 metrów ;D). Mam wątpliwości, czy to była trzydniówka - wysypka powinna dawno zniknąć, a pojawiły się jakieś nowe plamki, krostki, diabli wiedzą co. ccchyba, że to po antybiotyku

Ja mierzę po swojemu tymona, wczoraj mi wyszło 78 cm!!! 2 cm więcej niż przed miesiącem. Muszę też go dzisiaj zważyć

Bidulki te nasze chorowitki :( Zdrówka.

dzięki Doxa i Jolik za namiar na książeczkę. Właśnie zakupiłam. Faktycznie trzeba się trochę zmobilizować i poczytać..

wlasnie wysyla sie reszta. powinnyscie miec dwie okladki, wstep, epilog, spis tresci i 9rozdzialow. prosze mnie poinformowac czy wszystko doszlo i ewentualnie czego komu brakuje to uzupelnie...

reklama
Do góry