reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

reklama
ja się nie maluję :)))
Ładni ludzie nie potrzebują kamuflażu :-p
Bombusia - a ja dzisiaj wychodzę do ludzi, co prawda w smutne sprawie, bo na pogrzeb wiekowej Ciotki A., do 100 chyba Jej zabrakło tylko 2 lat, ale wyglądać trzeba, bo sama zainteresowana przez całe swoje życie zawsze miała makijaż, więc głupio by było iść bez ;-) No i zawsze była porządnie ubrana.

Lilijanna ale dostałam ekstra komplementa:)) dzięki... ale wierz mi, kamuflaż mi by się przydał ino mi się nie chcieć..

uuu, no to miałaś mało ciekawe wyjście:(

A ja od dzisiaj zaczynam ,,new life''.Koniec siedzenia godzinami przed kompem w pizamie.
Waga znowu pokazala ddatkowy kilogram, czyli razem juz 3 a tak sie cieszylam, ze zeszlam z 70 grrrrrrrr
Jem sniadanko i uciekam na silownie, pozniej komsetyczka.Musimy sie za siebie wziasc dziewczyny!

No wyjście się nie udało, bo Ada strzeliła sobie nieplanowaną drzemkę i jak się obudziła to zabrakło by czasu, na karmienie, obowiązkowy makijaż itp i A. pojechał sam.

Za to Ada powariowała i drzemie sobie znowu, a ja już zrobiłam sobie makijaż i zaraz idę kombinować co tu zrobić z włoskami :) i jak tu się dziś ubrać, żeby A. łaził koło mnie jak ... jak ... hmmm jakby był głodny :-p

martitka-26 - najgorzej zacząć, a potem jak już się wpadnie w rutynę to znowu trzeba sobie coś dorzucić, bo za dużo wolnego czasu się robi ;)

Zapomniany temat?!
Co do wychodzenia, to nie wychodzę za często...z Małym przy cycu jest nieco trudno ;-) w sobotę jedziemy do znajomych na 3 urodziny ich córeczki. Posiedzimy pewnie ze 2 h, oczywiście nie obejdzie się bez karmienia ;-) Ostatnio jak u nich byliśmy, to Mały był strasznie marudny, bo było mu gorąco. Teraz już się na to przygotujemy ;-)
A jeśli chodzi o mnie, to na 18 zapisałam się do fryzjerki :-) przyda się strzyżenie, ostatnio było, chyba w 8 m-c ciąży. Może strzelę sobie też jakiś kolorek...a co?! Jak szaleć, to szaleć, w końcu Świeta za pasem:-)

Ja do fryzjera wybieram się tuż przed samymi świętami, chcę by mnie ładnie ścięła, a kolorek siostra mi nałoży. Tylko póki co muszę się zorientować jaką farbę może mama karmiąca :sorry2:

Co do wyjść, ja wczoraj na godzinę zostawiłam A. z Adrianną i wyszłam na spacer sama ;-) Po drodze zaliczyłam zakupy. Ach fajnie było tak wyjść, tyle, że dzisiaj gorzej z gardełkiem :-( A moje nicponie dały sobie radę, choć A. powiedział, że na początku Adrianna szukała mnie wzrokiem.

A dzisiaj już właśnie zaliczyłam prysznic, za chwilkę makijaż i coś tam spróbuję z włosami zrobić i już humorek lepszy powinien być. Choć dziś piątek, więc papa mi się śmieje, bo jutro weekend i A. będzie w domku całe dnie, a nie tylko wieczory :-p

reklama
Jak miałam krótkie włosy, to M mi farbował, ale teraz nie chce:-( ja się zastanawiam nad zrobieniem delikatnych refleksów. Miałam kiedyś takie i bardzo mi się podobały:-) muszę poczytać jak to jest z tymi farbami i karmieniem:confused:

Do góry