reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękne i zadbane sierpnióweczki :)

Bosze ja nie mam z kim Ady zostawić, żeby chodzić na wszystko. U mnie jednak widzę dużo dają codzienne spacery, jednak 2h za wózkiem też robi swoje :-p

reklama
Lilijanna - pewnie ze robi, moja babka od plywania doradzila mi abym kupila sobie adidasy do chodzenia i energicznym krokiem szla z wozkiem. do tego raz w tyg plywanie. duzo daje :)

rowniez i ja mysle aby zaczac cwiczyc, przed ciaza cwiczylam TAE BO ale to zbyt mocne cwiczenia tymbardziej ze mialam cc 6 pazdziernika ide do ginekologa wiec spytam sie od kiedy moge zaczac cwiczyc. Fakt szybko spadlam z wagi i to juz jak bylam w szpitalu .Teraz brakuje mi 2 kg aby byc tak jak przed ciaza wiec nie jest zle..... ale ja chce bardziej schudnac tak wiec zadnych slodyczy i przekasek !!!!!!!!!!!!!

Riba_1 - ja póki co faktycznie spaceruję, ale hmmm mam siebie taki fajny 3km odcinek między polami niedaleko mnie to spacerkiem mogę tam dojechać, a potem energiczny krok, no kurczę nie pomyślałam, dzięki :tak:
Bogusia007 - powolutku do celu, ja też chcę zrzucić dodatkowe 15 kg, które nie wiadomo kiedy i jak mi się uzbierało sprzed ciąży :zawstydzona/y:

Ehhhh temat wagi to temat rzeka ;-) Mi jeszcze jakieś 4 kg zostaly sprzed ciąży. W ciąży marzyłam o tym zeby chociaż 2 kg mi zostały a teraz marze o tym żeby zrzucić wszystko co przybrałam i może nawet trochę wiecej, bo nie wchodze w zadne "dżinsy" sprzed ciąży, w bluzki zresztą też bo mi piersi "wywaliło" :-D !!!!!!!!!!! Normalnie masakra jakaś. W spodnie wizytowe też tak średnio wchodzę, tzn wbijam się ale z trudem się dopinam a tu chrzest za pasem. Całe szczęście mam dłuższe bluzki więc chyba jakoś ten mankament zatuszuję :-)

ja kupilam sobie az 2 pasy (na rzepy i wciagany) - nie wiem po co, bo to chyba systematycznie trzeba nosic, a ja olalam :) ten wciagany bede wykorzystywac pod ciuchy, aby szczuplej wygladac hehe. ale tak szczerze to sa rozne opinie - ogolnie ponoc pomagaja

ja pas raz nosze raz nie... Ale jak nosze to widze, ze skora na brzuchu jakos bardziej "sie wciaga". CZyli jest poprawa. A moze to zasluga specyfikow? Nie wiem. Ale wiem, ze po pasie chodze bardziej wyprostowana no i plecy mniej bola. :)

reklama
Ja słyszałam, że pasy powinno sie nosić tylko po to żeby tymczasowo wciągnąć brzuchol. Mięśnie i skóra muszą się same zejść, a ściskanie ich zamiast wzmacniać tylko osłabia tkanki :/

Do góry