reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

Ja rozmiar koszuli do karmienia miałam S i jeszcze miejsca zostawało i nie dlatego,że byłam chuda, to wyobrażam sobie jaki musi być L. Teraz śpię w Mce nieciążowej i jeszcze jest miejsca trochę:-)a w pasie przeciez troszkę mam:-)

reklama
no właśnie, przeciez bawełniane koszule są rozciągliwe... co z tego , że kupię sobie lużny worek, jak po powrocie ze szpitala rzucę go w kąt....

Ona nie tylko agłodzona, ale i pewnie sfrustrowana. brrr
Cud miód taka ekspedientka:baffled: Ja kupiłam duże koszule do szpitala, ale takie co ich póżniej specjalnie nie będe nosic jak mi brzuch spadnie... może jedynie do karmienia na początku.

Dziewczyny a ja wam powie tak i chudniecie podczas karminie i rozstepy to sprawa genetyczna ja sie smarowałam mustella ( niby takie super i w ogóle) no i tak mam rozstepy i tak.....:baffled: a co do karmienia to karmilam regularnie Emilke i mimowszystko mało schudłam a nie objadałam sie specjalnie słodyczami........:baffled: :zawstydzona/y:

Mi Pawła siostra z hurtowni farmaceutycznej przynosila w aptece 90 zł u niej prawiepołowe taniej płaciłam a teraz używam zwykłej oliwki nivea .Podchodze do tego ,że tak miało byc i już...... Kamilala to ze u mnie pojawiły sie rozstepy to nie znaczy , ze u ciebie tez bedą:-) a w ogóle wiekszośc sie pojawił jak chudłam........:baffled:

szczerze mówiąc to i tak mam kilka starych rozstępów ( w okolicach tyłka) z czasów jak przestałam być zgrabną super - laską nastolatką i stałam się ...prawdziwą kobietą z cellulitis (cytując za Karlam chyba)....:baffled::baffled::baffled:

Wiesz ja najbardziej to boję się jednak tych na brzuchu rozstępów...

NA brzuchu to nie mam a te co sa to sa nisko pod brzuszkiem taże galotki wszystko zakryja na plaży:-) . Na piersiach w sumie mam ze dwa może.......gorzej z udami..........:baffled:

A mi się zrobiły tylko na biuście, teraz są prawie niewidoczne ,te na brzuchu chyba bardziej widać...

reklama
uoo dziewczyny, co do rozstepow to ja niestety mam koszmarny problem.
Piersi mam tak posiekane ze normalnie praktycznie jeden wielki rozstep :p a to wynika z tego ze mi trzy rozmiary w ciagu poltora roku biust urosl swego czasu, poza tym rozstepy, na bokach, na tylku i przy kolanach :)confused:) a z tj ciazy paskudne ''sloneczko'' dookola rozciagnietej jak diabli blizny od wyrostka, teraz sie modle zeby mi ich wiecej nie przybylo bo sie zalamie ><

Do góry