reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna w ciąży

Ja np nie moge sie strasznie doczekac jak wrce do swojej figury, i znow pomaluje wloski na czarno i slicznie sobie wytne caly przod asymetrycznie :) do tego solarium plus akrylek ahhh brak mi tego strsznie!! opalania sie na sloneczku i szybkiego poruszania sie ...i wyglupiania sie z mezem ...dyskotek do czasu do czasu ...:-( ale juz niedlugo bede wracac do dawnej Siebie...:happy::-p;-)

reklama
Ja np nie moge sie strasznie doczekac jak wrce do swojej figury, i znow pomaluje wloski na czarno i slicznie sobie wytne caly przod asymetrycznie :) do tego solarium plus akrylek ahhh brak mi tego strsznie!! opalania sie na sloneczku i szybkiego poruszania sie ...i wyglupiania sie z mezem ...dyskotek do czasu do czasu ...:-( ale juz niedlugo bede wracac do dawnej Siebie...:happy::-p;-)

zazdroszcze optymizmu,co do wygladu ti i ja troszke zainwestuje,ale o wyjsciach nie ma mowy raczej.....

ja powiedzialam na samym poczatku wraz z mezem , ze dziecko to nie jest choroba na cale zycie:-p i nie bede sobie odmawiac przyjemnosci :happy:, a w nocy od czasu do czasu mozna wyskoczyc chociarz na pare godzinek !! na jakas imprezke a co do wygladu to juz strasznie sie nie moge doczekac jak znajde chwile dla siebie ,chwile w ktorej bede mogla pojsc do solarium itp. bo w ciazy nie wolno chodzic !! jak juz sie ubiore w swoje skape ciuszki ...wsumie i tak chodze w obcislych ale nie takich jak z rzed ciazy ... hehe

Ja tam sie kocham caly czas !! nie zaluje sobie takiego czasu!! nie musze byc taka uwazna jak przed ciaza!! a moj maz nie boi sie ze uszkodzi mala bo robi to bardzo delikatnie pod koniec bardziej mam ochote na sex niz wczesniej!!!!!!!!:zawstydzona/y::-p:rofl2:kochajcie sie laski ...to jest ludzkie i ma same +!!!!!!!

Wiecie co ja też uwielbiam się kochać z moim mężem ale teraz to już chyba boje się o maleńka a poza tym Maciek daje mi morze czułości więc nie czuję braku tego uczucia. No ale wytrzymamy jeszcze troszkę a poza tym mamy zakaz bez gumki przez moje rozwarcie chyba że lekarz powie mi jutro inaczej ;-) a wtedy to już nie dam mu spokoju :-D:-D:-D:-D

Anka 26,07 - ja nie mialam nic zabronionego !! uzywamy ile mozemy:sorry2: moze to Mi przyspieszy mala :tak: he he wsumie to chcialabym juz ja miec !! z dnia na dzien coraz bardziej mnie zzera niecierpliwosc!!
Negri - Lekarz zabronil ...hehe bo sperma powoduje przyspieszenie porodu - zmiekcza szyjke jak sie nie myle ...??!!:blink:czy z jakis innych powodow zabrobnil?

no ja tez nie mam zakazu , ale lekarz powiedzial ze sperma moze przyspieszyc porod bo wytwarza sie jakis zwiazek ktory powoduje skurcze , a do tego jeszcze orgazm tez dziala swoje ,ja mam ochote wciaz ale moj M boi sie o mala a zwlaszcza gdy lekarz wypowiedzial sie na temat przyspieszonego porodu!

Dokładnie sperma przyspiesza poród a ja mam już ponad 1,5 cm rozwarcia a skoro mała chce jeszcze siedzieć w moim brzuszku to niech siedzi i rośnie bo to jest cudowne uczucie a z sexem poczekamy i jeszcze sobie odbijemy ;-);-);-)

reklama
jeszcze tydzień :-):-):-):-) i ja sama wskoczę na mojego Byka :-):-):-):-)

PS. Dla niezorientowanych, w Polsce jest teraz wszędzie emitowana taka śmieszna reklama środka wzmagającego erekcję "Penigra" - hasło reklamowe PENIGRA WSKOCZ NA BYKA!!!

Do góry