reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna w ciąży

Negri zazdroszcze ale ostatnio taka mialam ochote ze nie mogalm wytrzymac moj to byl w szoku ale za to jaki zadowolony.:-)

Na szczescie nic strasznego sie nie stalo bo bylam na wizycie i wszystko ok wiec jak czasami raz na 2 tyg przysiade mojego to nic strasznego sie nie stanmie heheh

Moj twierdzi ze dla dzidzi zrobi wszystko nawet abstynencja jak bedzie trzeba, ale przeciez inaczej tez mozna dbac o faceta:-p

reklama
Mój też o mnie dba :-) a ja o niego ;-) już się piątku nie mogę doczekać aż wróci :tak::tak::tak:;-);-);-);-);-)

Aż Wam zazdroszczę. Mi przez całą ciążę chce się jak cholera ale za to mój mężulek nawet nie chce o tym słyszeć. Jemu wydaje się, że uszkodzi dzidzię. Poza tym jakoś niemoralne mu się wydaje uprawiać seks przy dziecku :-D:-D:-D.
No i ja się teraz męczę i czekam aż łaskawie mnie "dopuści do korytka"...:-D

Seks w ciąży

Podczas prawidłowo rozwijającej się ciąży nie ma żadnych przeszkód przed współżyciem. Jeśli lekarz ginekolog nie widzi żadnych przeciwwskazań, seks można uprawiać podczas niemal całego okresu ciąży. Przeciwwskazaniami do współżycia jest ciąża zagrożona, ostatnie tygodnie ciąży oraz w dniach kiedy przeważnie pojawiała się miesiączka. Dni, w których zazwyczaj wypadała menstruacja są szczególnie zagrożone poronieniem (za Dr Andrzej Depko seksuologiem - Seks w ci

ja polecam wizytę u fryzjera!
Z powodu anemii końcówki mi się porozłaziły :-( i zresztą czułam się włosowo zaniedbana. Więc zapisałam się do nowej fryzjerki. Byłam wczoraj, obcięła mi włosy, postopniowała, ułożyła fajną fryzurkę :-pi od razu humor mam lepszy, a mój M. jaki zadowolony, że mu żonka wyładniała :-p
więc do fryzjera

reklama
Ja chyba pofarbuję włosy... od początku ciązy nie pofarbowałam ani razu, już nawet nie wiedziałam jaki mam kolor włosów... :) Ale teraz już chyba pofarbuję, musze zrobić coś dla siebie.. :)

Do góry