reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna w ciąży

dziewczyny a ja kocham sie z mezem prawie codziennie analnie a jesli nie kochamy sie to sie piescimy i jest super a ja mam taka ochote na sex odkad jestem w ciazy ze .... az sama sie dziwie! i dobrze namze soba

reklama
hej ja rówinież mam na piersiach rozstępy:( urosły 2 numerki wcześniej miałam B:( teraz smaruje piersi i brzuszek kremem Pharmaceris mam dwa jeden przeciw powstawaniu rozstępów, a drugi na już istniejące, którym smaruje dodatkowo już piersi. Jestem zadowolona istniejące pomalutku się wybielają a nowych nie ma:):)

Dodam jeszcze że zaczynam 29 tydzień ciąży i mam nadzieje że nie zrobią mi sie na brzuszku słyszałam od wielu koleżanek, które już mają dzieci że wyskoczyły im dopiero na sam koniec:(

Normalnie zaczęło się u mnie upierdliwe swędzenie brzucha:szok::szok: skóra jest okrutnie napięta smaruje oliwką i balsamem i to za mało!!! strach się bać teraz dopiero skóra jest narażona na rozstępy:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

Dziewczyny a jak się pozbyć chrostek na dekoldzie i na piersiach? Pojawiły się od kiedy stosowałam oliwkę. Oliwki jkuż dawno nie stosuję a te małe hadry trzymają się nadal!!!

Dziewczyny! Wczoraj byłam na przyjęciu zaręczynowym i czułam sie jak wieloryb... Nawet jak się ładnie ubiorę, umaluje ... to i tak nie pomaga!!!

Marika - mnie też swędzi skóra na brzuchu, ale mam fantastyczny olejek do masażu i krem dla kobiet w ciąży, które przywiozła mi siostra z Niemiec - są rewelacyjne, nie wiem czy u nas też są - baby love - się nazywają, z tej serii mam też krem do biustu i na rozstępy - ja bardzo lubię te kosmetyki. Próbowałam też wcześniej innych, ale odkąd te dostałam - używam ich codziennie i wiem, że jest dobrze - skóra na brzuszku wygląda ślicznie - nie mam na co narzekać. A!! Ja jeszcze głupotę robiłam na początku ciąży, bo nie wiedziałam, że nie wolno używać antycellulitowych kremów, a ja miałam taki silnie działający żel i przez pierwsze chyba 2 miesiące, albo i dłużej robiłam ciągle tym masaże pupy i ud. Ale potem usłyszałam o szkodliwości tego na płód i odstawiłam:eek:.
Jak tu sobie poprawić humor i ten wielorybi wygląd????

hej dziewczynki!!! Mam takie pytanie, czy którejś z Was pojawiły się rozstępy na udach z tyłu, nie wyglądają na typowe rozstępy, bardziej jak popękane naczynka takie bordowe, stają się bardziej widoczne jak dużo chodzę, a jak leżałam tydzień w szpitalu to zniknęły praktycznie. Najdziwniejsze ze pojawiły się na samym początku ciąży, doszły już prawie do kolan tylko od tylnej strony. Może któraś w Was miała lub ma takie same problemy, dajcie znać. Ja ogólnie mam skórę podatną na rozstępy, bardzo urosły mi piersi bo z C mam teraz E, a teraz to chyba jeszcze większe, pod koniec dnia aż mnie bolą żebra, tak mi te symbole kobiecości ciążą, rozstępy mi się zrobiły na nich, ale nie takie straszne jeszcze da się znieść, jaśniutkie i jeszcze nie takie głębokie. Na brzuchu jeszcze nie mam, ale jakoś mi się wydaje że to tylko kwestia czasu, więc się ratuję jak mogę i wsmarowuję różne kremy....zobaczymy. Cera mi się ogólnie poprawiła, bo miałam problemy z suchą skórą a teraz ogólnie jest ok. Ale najbardziej martwią mnie te rozstępy na udach bo to wygląda tragicznie. Pozdrawiam cieplutko!!

reklama
Niektorzy maja sie fajnie :-) my niestety nie mozemy uprawiac sexu co wcale nie znaczy ze zaniedbuje Mojego:zawstydzona/y:.On zreszta i tak mowi mi zebym sie nie meczyla i ze szkoda mu jest ze musze nosic dodatkowe kilogramy jak by mogl to by sam ponosil:-D.
Do 33tc mam zakaz a pozniej na swoja odpowiedzialnosc .Poczekamy az dzidzius bedzie mial wyksztaltowane plucka:happy:.
:laugh2:A ochote na sex mialam zawsze

Do góry