reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna w ciąży

No właśnie o tym pisałam że jest sporo ciuszków w sklepach dlatego też pisałam Wam o "Butiku" bo ja tam sporo ciuszków znalazłam :-)

reklama
Negri, dobrze że przypomniałaś o tym Butiku. Mam jeden niedaleko i właśnie wróciłam z torbą zakupów - teraz robię miejsce w szafie na 6 nowych bluzek ;)

Negri, na pewno ceny mają dobre, bo wzornictwo to akurat średnio mi się podoba, to znaczy mają bardzo dużo nadruków i aplikacji na bluzkach, które nie za bardzo mi podchodzą. Ale grunt, że znalazłam kilka gładkich :)

Dziewczyny a co nosicie na wierzch?
Bo mi została tylko taka gruba, zimowa kurtka w której jest mi za gorąco a na sam swetr nadal jest za zimno. W marynarkach czy w katance po prostu nie mogę się zapiąć, wszystko mam na wierzchu.
Jak tak dalej będzie zimno to w święta nie wyjdę z domu :-(

chciałam umieścić z 4 linki, ale próbowałam z osiem razy je skopiować z innej strony i nie wyszło:(

Aniowa tak myślę że będę w stanie ponosić ją nawet do końca ciąży bo te bluzki z Butiku są z super bawełny która się rozciąga jak założysz i nie obciska brzuszka a do tego po praniu jest normalna tzn taka jaką się kupiło a nie zmienia się w mega rozciągnięty worek ;-);-);-) Ja osobiście ją polecam a teraz jeszcze w sobotę kupiłam 2 nowe hihihihi ale już inne :tak:

reklama
Mój mąż dzisiaj zakupił dla mnie - męskie bokserki rozmiar XXL :-D :-D :-D. I wiecie co? Rewelacja! Latam w nich po domku, nie uwierają, wygodne. Polecam!!!

Do góry