reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

eeeeee ja to sobie ani perfum ani malowanych paznokci nie żałuję tylko te włosy mnie męczyły.. ale coś czuję, że niedługo przestaną :cool2:

reklama
Ja mam naturalnie ciemny rudy, farbuję na ciemno brązowo - prawie czarny. Odrosty nie rzucają się w oczy, poza tym ja farburę garnierem 10cio minutowym - podobno delikatny rodzaj farby..a właściwie kremu (chyba)

Ja mam naturalnie ciemny rudy, farbuję na ciemno brązowo - prawie czarny. Odrosty nie rzucają się w oczy, poza tym ja farburę garnierem 10cio minutowym - podobno delikatny rodzaj farby..a właściwie kremu (chyba)
ja mam bąz raczej jasny niż ciemny, a farbuję na czarno. farbą palette :-)
ale teraz chyba juz nie będę bo strasznie blada się zrobiłam, i już czarne włosy do bladej skóry nie łądnie wyglądaja...

ja to w sumie maluję na swój naturalny kolor czyli ciemny brąz (nie licząc siwych hehe) i też przez długi czas używałam palette bo nic innego ich nie brało.. ale kolor oczywiście wychodził prawie czarny.. jakiś czas temu przerzuciłam się na garnier 100% i jestem wniebowzięta - kolor po prostu bajka no i pokrycie siwizny 100% jak obiecują :-)

ja to w sumie maluję na swój naturalny kolor czyli ciemny brąz (nie licząc siwych hehe) i też przez długi czas używałam palette bo nic innego ich nie brało.. ale kolor oczywiście wychodził prawie czarny.. jakiś czas temu przerzuciłam się na garnier 100% i jestem wniebowzięta - kolor po prostu bajka no i pokrycie siwizny 100% jak obiecują :-)

hmmmm czyli mówisz, ze lepsza niż palette? ja od lat używam palette bo własnie wnika w głąb włosa,dając dobry efekt, w sumie nie zawiodłam się nigdy na palette ;-) a tyle teraz tych farb, że szok

Ostatecznie ja też mam czaarne włosy i skórę mam bardzo jasną co jest wynikiem nie opalania się. Niecierpię leżeć plackiem i się oplalać i niecierpię też śladów ubraniowych - rekawki etc ;) Więc unikam słońca ;) Jeszcze nie farbowałam podczas ciązy i chyba to zrobię później. Może za miesiąc? Jeszcze nie nienawidzę swojej fryzury ;)

reklama
Ostatecznie ja też mam czaarne włosy i skórę mam bardzo jasną co jest wynikiem nie opalania się. Niecierpię leżeć plackiem i się oplalać i niecierpię też śladów ubraniowych - rekawki etc ;) Więc unikam słońca ;) Jeszcze nie farbowałam podczas ciązy i chyba to zrobię później. Może za miesiąc? Jeszcze nie nienawidzę swojej fryzury ;)

u mnie odrost około 1 cm ma, ale wiem, ze jak na brąz zafarbuję to i tak czarne mi wyjdą... narazie zle nie jest nie rzuca się w oczy wiec też nie zaprzątam sobi tym głowy :-)

Do góry