reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
afi jestem na TAK, jeśli to żadna większa operacja :-)
i tylko pytanie za te 200 zł to ile cm jej ubyło? :-p

200 zł to jeden zastrzyk kosztuje, a potrzeba na pewno kilka ukłuć i doczytałam, że od 3 do 10 takich sesji:sorry:.
cennik z jednej z klinik krakowskich:
PODBRÓDEK - 500zł
BRZUCH - 1 000 zł
KLATKA PIERSIOWA U MĘŻCZYZN - 1 000 zł
UDA- ZEW. CZĘŚĆ - 1000 zł
UDA-WEW.CZĘŚĆ - 1000zł
BOKI / BIODRA - 1200 zł

edit: ja dalej czytam o tej lipolizie;) chyba się nakręciłam:p, ale wygląda na to, że ja jestem za bardzo otłuszczona. Zastanawiam się tylko czy mogłabym sie poddać takiemu zabiegowi, bo mam zespół gilberta, a w wątrobie jest wchłaniany glicerol powostały w wyniku lipolizy. Tzn chyba pamietam, że glicerol jest potzrbeny do syntezy glukozy (???), ale czy w takim wypadku nadmiar nie zaszkodziłby czy wręcz przeciwnie?:). Kurde, gdyby nie zęby, to pomyślałabym...

Ostatnia edycja:
ta koleżanka jest złym przykładem, bo ona na prawdę chuda była... nie wiem ile cm jej zeszło. nie pytałam.

estragon, to prawda, że czasami trzeba powtórzyć raz lub dwa - wszystko zależy od ilości tkanki tłuszczowej, której chce się pozbyć. ale ceny jakieś wysokie podałaś... sądzę, że znalazłoby się cos tańszego

jakby mieli takie 2 w 1, ze tu mi zabierają, a w cycki dodają, to bym się odrazu zdecydowała :-D

u nas jak patrze to jedna ampulka (ponoc na brzuch by wystarczyla) kosztuje 80 PLN. Gdzies czytałam kiedys ze jest are przeciwwskazan co do tego zabiegu i jedna z nich jest moja choroba... ponoć kilka dni po zabiegu czlowiek sie czuje jakby go ktos pobil... ciekawe czy do zniesienia....

Zawsze jak czytam tytuł wątku: Piękna w ciąży i po, to sobie myślę, że mi to nie groziło i nie grozi:sorry2:lol
Mi juz nic nie pomoże, ani lipoliza, ani liposukcja, polisukcja , lizopupa, doopoliza, nic....
Dobra, idę mimo tego na czerwona herbatę....

Zawsze jak czytam tytuł wątku: Piękna w ciąży i po, to sobie myślę, że mi to nie groziło i nie grozi:sorry2:lol
Mi juz nic nie pomoże, ani lipoliza, ani liposukcja, polisukcja , lizopupa, doopoliza, nic....
Dobra, idę mimo tego na czerwona herbatę....

:-D
:-D a gdybys wiedziała, że pomoże to byś lizała?:-D

No chyba bym się aż tak nie poświęciła, żeby czyjąś lizać, a do swojej raczej nie sięgnę:-D, poczekaj spróbuję........
nie, nie sięgnę.....
tak więc mi juz nic nie pomoże...

reklama
z coraz wieksza podnieta czytam rozmowe Afi z Estragon na temat lipozy,nakrecam sie,nakrecam,powazna sprawa,

po czym czytam posta Oleski i cala powaga sytuacji znika,chichram sie jak glupia:-D:-D:-D:-D
dzieki Oleska ze jestes:-):-)

Do góry