reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

można też na nfz:tak:. jeśli masz np z powodu dużych piersi zwyrodnienia kręgosłupa.
swoją drogą kiedyś w stanie lekkiego zamroczenia umysłu ważylyśmy z koleżankami swe cycuszki na wadze kuchennej:-D. Moja jedna waży 700 g:-D:sorry2:

:-D coś czuję, że dobrze by się nam razem imprezowało;-) :D

A co do tego jedzenia to chyba babo oszalałaś:szok::-p:-D Serek homo na obiad? JustMe tu powinna zajrzeć, jak mnie tak o śniadania goniła to ciebie chyba dorwie i tyłek ci obkopie.
Przecież raz dwa ci to w jojo wróci, poza tym może to spowodować totalny spadek energii i formy. Jedz normalne rzeczy ale np mniej a częściej. Odstaw słodycze i inne cukrowe rzeczy, nie katuj się tak!!!
Mówię ci, przyjdzie wiosna i waga spadnie:tak:

Oleska- dzięki za wyręczenie w tłumaczeniu...!! Skopię, jak spotkam:tak: Estragon, a chude mięso, warzywa + razowy makaron i ciemny ryż? Albo dieta garstkowa? 5 niewielkich posiłków dziennie???

estragon a ty wiesz ze nie jedząc zmniejsza ci sie przemiana materii i tym sposobem nie schudniesz? mnie sie wydaje ze jednak tylko zwiekszony ruch tu pomoże :tak:

No własnie, to prawda, że zmniejsza przemianę, bo organizm dostaje sygnał, że nie ma żarcia i magazynuje...

reklama
estragon, o nieeee!! Nie rób takich głodówek, naprawdę jo-jo murowane, poza tym wyniszczysz organizm,
z tym odchudzaniem to sprawa na całę życie - schudłam "jednie" 6 kg a muszę się bardzo pilnować, każda impreza skutkuje nadbagażem 2 kg, potem tydzień mi schodzi by się tego pozbyć, ale faktem jest, że gubią mnie też słodycze,
co do cycków - estragon - możemy umóic się na deal - oddasz mi 2 rozmiary, ja z chęcia wielką przyjmę, ostatnio myślałam nawet o operacji u takiego pana Szczyta, hehe

ESTRAGON a jak dlugo juz cwiczysz? I co konkretnie? Moze masz zle dobrany program cwiczen? bo nie przy wszystkich schudniesz,mozesz np. sie bardziej rozbudowac.Sama silownia to za malo.Moze cos dodatkowo np. cxworx czy cos podobnego.Myslalas o trenerze personalnym,zeby ustalil Ci Twoj program cwiczen?
Dieta tez musi byc odpowiednia,ale nie taka co Ty stosujesz ;-) I nie ma bata schudniesz.
Ja waze 52-53 kg czyli mniej niz przed ciaza,jedyny i b. duzy minus to, ze rozmiar biustu tez poszedl w dol:-(

wczoraj byli u nas znajomi i kumpela sie przyznala, że poddala sie zabiegowi lipolizy... i jest bardzo zadowolona... słyszałyście coś na ten temat? co myslicie? ja mam mieszane uczucia...

ESTRAGON a jak dlugo juz cwiczysz? I co konkretnie? Moze masz zle dobrany program cwiczen? bo nie przy wszystkich schudniesz,mozesz np. sie bardziej rozbudowac.Sama silownia to za malo.Moze cos dodatkowo np. cxworx czy cos podobnego.Myslalas o trenerze personalnym,zeby ustalil Ci Twoj program cwiczen?
Dieta tez musi byc odpowiednia,ale nie taka co Ty stosujesz ;-) I nie ma bata schudniesz.
Ja waze 52-53 kg czyli mniej niz przed ciaza,jedyny i b. duzy minus to, ze rozmiar biustu tez poszedl w dol:-(
Jutro mama ma mi,przynieść dietę 1200 kcal od dietetyczki. Zobaczymy...
ja ćwiczę po 15-20 minut najpierw na bieżni, później na orbitreku, a na końcu na rowerku. Do tego robie brzuszki na ławce. Zawsze ustawiam sobie trening cardio, bo np przy interwałowym za bardzo wzrasta mi ciśnienie:sorry:. Chętnie bym sobie takiego osobistego trenera wzięł, ale jeden trening 60 minut kosztuje 80 zł. Miałam wykupić sobie chociaż jedną godzinę, ale Karollo mi sie rozchorował, a w środę kończy mi się karnet. Na razie muszę czekać do wypłaty, echhh
wczoraj byli u nas znajomi i kumpela sie przyznala, że poddala sie zabiegowi lipolizy... i jest bardzo zadowolona... słyszałyście coś na ten temat? co myslicie? ja mam mieszane uczucia...
Ojjj taaak. Gdyby było mnie stać, to chętnie:tak:. Generalnie nie jestem za opercajami plastycznymi twarzy, powiększaniem ust itd, ale np liposukcja, lipoliza, plastyka piersi czy brzucha jak najbardziej:tak:. Czy koleżanka miała lipolizę laserową czy tą tradycyjną?

miała lipolizę iniekcyjną. zlikwidowała sobie tłuszczyk na 'boczkach'.

ja tez w zyciu nie zdecydowalabym sie na poprawke twrzy, ale jakby dalo sie w latwy sposob poprawic sylwetke, troche zrzucic, albo dodac gdzie brakuje, to wyobraznia działa... :/

ja własnie nie wiem co o tym myśleć... chyba chciałabym, bo wydaje sie to takim prostym rozwiazaniem i mało inwazyjnym, ale cykor jestem... oczami wyobraźni widze najczarniejszy scenariusz... no i chyba troche bym się wstydzila gdybym sie 'poprawiła'... :sorry2:

a cena bylaby do znisienia...

boże, co ja pisze... chyba zwariowałam...? :confused::szok::-D

nie nie nie... oszalałam... to pewne :-D albo co najmniej za dużo wódki z ta znajomą wczoraj wypiłam, bo mi głupot nawkładała do głowy, że w ogóle o tym myslę... :-D

ewidentnie mi sie nudzi w ten weekend :-D

-------------

a na poważnie, estragon, nie bałabys się? co wiesz na temat lipolizy? pytam z czystej ciekawosci - i tak sie nie zdecyduje, bo za bardzo sie boje ;P

Ostatnia edycja:
Hehehhe, wyjdę na maniaczkę:-p. Ja bym się nie wstydziła, bo niby czego? Trochę czytałam necie i oglądałam operacje liposukcji. Generalnie wiem, że zaraz po jest ciężko, bo to jednak ból, ale chyba zniEsłabym;-) to dla własnego lepszego samopoczucia:happy2:

edit: teraz doczytałam. Myślałam, ze lipoliza jest zblizona do liposukcji. A tu piszą, źe polega na wstrzykiwaniu. Eeee, takiemu zabiegowi bym się poddała. Ja bym sie bie bała liposukcji, która jest stricte operacją...

Ostatnia edycja:
reklama
ale to nie liposukcja, tylko lipoliza iniekcyjna - dostajesz zastrzyk (albo kilka) w miejsce, z którego chcesz się pozbyc tluszczu i po czasie tłuszcz jest wydalany z organizmu

krewetka, szczególów nie znam w sprawie ceny. koleżanka zapłaciła 200 zł za jeden zastrzyk, ale ona chuda jest... im wicej tluszczu do zlikwidowania, tym wiecej zastrzyków potrzeba

Do góry