reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

estragon, Ty masz aktualny suwaczek?? wydawalo mi sie ze juz osiagnelas swoj cel... popatrz jakbyś nie miała cycków, to już 1.5 kilo poszłoby.....;-);-);-);-)

reklama
Suwaczek aktualny. Schudłam 1 kg:-D głodząc się, tzn jadam od tygodnia normalne śniadanie, na obiad serek homo, a na kolację jabłko. I choćbym miała konać z głodu, to schudnę te 9 kg. Zawzięłam się:sorry2:.

wiolan, a co ty byś chciała? Żeby mi całe cycki ucięli? :-D

Ostatnia edycja:
Suwaczek aktualny. Schudłam 1 kg:-D głodząc się, tzn jadam od tygodnia normalne śniadanie, na obiad serek homo, a na kolację jabłko. I choćbym miała konać z głodu, to schudnę te 9 kg. Zawzięłam się:sorry2:.

wiolan, a co ty byś chciała? Żeby mi całe cycki ucięli? :-D
O niiiie :-D:-D:-D

A co do tego jedzenia to chyba babo oszalałaś:szok::-p:-D Serek homo na obiad? JustMe tu powinna zajrzeć, jak mnie tak o śniadania goniła to ciebie chyba dorwie i tyłek ci obkopie.
Przecież raz dwa ci to w jojo wróci, poza tym może to spowodować totalny spadek energii i formy. Jedz normalne rzeczy ale np mniej a częściej. Odstaw słodycze i inne cukrowe rzeczy, nie katuj się tak!!!
Mówię ci, przyjdzie wiosna i waga spadnie:tak:

estragon a ty wiesz ze nie jedząc zmniejsza ci sie przemiana materii i tym sposobem nie schudniesz? mnie sie wydaje ze jednak tylko zwiekszony ruch tu pomoże :tak:

estragon dziewczyny mają racje, jak będziesz mieć ubogą dietę nie będziesz miała siły, wiem co mówie uwierz.
Jedz normalnie tylko mniej a częściej, i nie dopuszczaj do momentu byś czuła się głodna.........nawet 6 razy dziennie jedz, ogranicz słodycze i produkty mączne.

estragon a ty wiesz ze nie jedząc zmniejsza ci sie przemiana materii i tym sposobem nie schudniesz? mnie sie wydaje ze jednak tylko zwiekszony ruch tu pomoże :tak:
Wiem, bom się oczytała sporo na ten temat, ale na mnie to działa:tak:. Chodzę na siłownię, ale trening aerobowy jaki wykonuję też nie pomaga schudnąć.

oleśka ale serek homogenizowany to lepsza alternatywa niż ciasta, ciasteczka i czekoladki, które do tej pory jadałam zamiast obiadów:)

julita gdybym jadła 6 razy dziennie (nawet cukrów i prod. mącznych), to nie ważyłabym 60 kg tylko 80. Znam swój organizm wiem, że w moim wypadku to nie działa.

estragon podziwiam, choć uważam, że wróci ci to z powrotem (jo-jo)
jak czesto chodzisz na fitness??

ja od jakiegoś tygodnia mam dziwną ciągotę do nabiału:sorry2: zjadam 2-3 jogurty naturalne w ciagu dnia, ewentualnie musli, twarożek to 250 g na raz:dry: gdyby nie to, że mam włąsnie @, pomyslałabym, że jestem w ciąży ;-)

reklama
estragon podziwiam, choć uważam, że wróci ci to z powrotem (jo-jo)
jak czesto chodzisz na fitness??

ja od jakiegoś tygodnia mam dziwną ciągotę do nabiału:sorry2: zjadam 2-3 jogurty naturalne w ciagu dnia, ewentualnie musli, twarożek to 250 g na raz:dry: gdyby nie to, że mam włąsnie @, pomyslałabym, że jestem w ciąży ;-)
codziennie z wyjątkiem zeszłego tygodnia, kiedy K. był chory.
Co do nabiału, to pewnie organizm ma takie zapotrzebowanie w tej chwili i sam się domaga, naturalnie reguluje zapotrzebowanie:).

Do góry