wiolan
PODWÓJNA MAMA
estragon, Ty masz aktualny suwaczek?? wydawalo mi sie ze juz osiagnelas swoj cel... popatrz jakbyś nie miała cycków, to już 1.5 kilo poszłoby.....;-);-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O niiiieSuwaczek aktualny. Schudłam 1 kg głodząc się, tzn jadam od tygodnia normalne śniadanie, na obiad serek homo, a na kolację jabłko. I choćbym miała konać z głodu, to schudnę te 9 kg. Zawzięłam się.
wiolan, a co ty byś chciała? Żeby mi całe cycki ucięli?
Wiem, bom się oczytała sporo na ten temat, ale na mnie to działa. Chodzę na siłownię, ale trening aerobowy jaki wykonuję też nie pomaga schudnąć.estragon a ty wiesz ze nie jedząc zmniejsza ci sie przemiana materii i tym sposobem nie schudniesz? mnie sie wydaje ze jednak tylko zwiekszony ruch tu pomoże
Ja mam super motywację=poweraNo to nieźle, ja bym przy takiej diecie po tygodniu nie miała siły wstać z łóżka
codziennie z wyjątkiem zeszłego tygodnia, kiedy K. był chory.estragon podziwiam, choć uważam, że wróci ci to z powrotem (jo-jo)
jak czesto chodzisz na fitness??
ja od jakiegoś tygodnia mam dziwną ciągotę do nabiału zjadam 2-3 jogurty naturalne w ciagu dnia, ewentualnie musli, twarożek to 250 g na raz gdyby nie to, że mam włąsnie @, pomyslałabym, że jestem w ciąży ;-)