hmmmmmm skrzyp polny,ogolnie jakies witaminki,niestety tez tak mialam po 1 porodzie,ale z czasem przeszlo,reguluje sie gospodarka hormonalna i wlasnie efektem tego jest to iz wypadaja nam wloski u mnie tez juz to sie zaczyna:-(
reklama
katagorka20
Fanka BB :)
kurcze ja tez trace duże ilości włosów po porodzie...mysle ze lysienie mi nie grozi bo ja mam bardzooooooo gęste włosy i dużo...ale denerwuje mnie że wszedzie sa i co gorsza Gabrysia ciagle je gdzies lapie i musze jej co jakis czas zabierac moje dlugie ciemne wlosy
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no niestety i u mnie też "łysienie" się wzmogło równo jak mineło 3 miechy...
Słyszałam że można wcierać we włosy aloes, jeszcze nie stosowałam bo dopiero w sobote go kupiłam a że miałam problemy zdrowotne to nawet nie myślałam żeby go wetrzeć...
dziś wypróbuje!!!
Słyszałam że można wcierać we włosy aloes, jeszcze nie stosowałam bo dopiero w sobote go kupiłam a że miałam problemy zdrowotne to nawet nie myślałam żeby go wetrzeć...
dziś wypróbuje!!!
hmm u mnie nie tyle wypadają co są wyrywane z głowy...
a potem znajduję je okręcone dookoła paluszków albo... siusiaka he, he
ale są matowe, łamliwe i niczym mietła w porównaniu z tym co w ciąży buuuu
ja po mimo, że mam krótkie to też młody szarpie :-)
w 9ogóle ostatinio strasznie zaczał szczypać , po rękach twarzy, wszędzie ;-p
dziewczyny ja na dukanie schudłam już 5,5 kg w 5 dni fazy uderzeniowej, bez głodzenia oczywiście i codziennie robiłam sobie racuchy dukanowskie - w przepisach było napisane, żeby smażyć bez tłuszczu, ale mi kicha wychodziła, więc je wylałam na papier do pieczenia i do piekarnika, mięsa sobie piekłam i moje ukochane ryby, więc generalnie super, od dziś na fazie przemiennej i jestem trochę zagubiona jakie warzywa dodawać, bo mi niczego nie brakowało, a teraz pewnie zastój będzie a tu jeszcze 10 kg do wagi idealnej
a od 3 tygodni włosy zapychają mi wannę po jednym myciu, pełno w wannie, pełno w łóżku, pełno na podłodze, i to napewno jest więcej niż standardowe 100 szt. dziennie
a od 3 tygodni włosy zapychają mi wannę po jednym myciu, pełno w wannie, pełno w łóżku, pełno na podłodze, i to napewno jest więcej niż standardowe 100 szt. dziennie
reklama
Frigga
Fanka BB :)
Mnie też włosy strasznie wypadają,małż na mnie krzyczy ,że wszędzie moje włosy są
Zaczęłam ćwiczyć brzuszki (a6w).Ostatnio sąsiad spytał sie mnie czy czasem znowu w ciąży nie jestem,bo mam taki brzuszek jakbym była I przechodzę na dietę.Rok temu chodziłam do dietetyczki i mam plan żywieniowy więc zobaczymy,może uda mi się zgubic ten moj okropny brzuch.
Zaczęłam ćwiczyć brzuszki (a6w).Ostatnio sąsiad spytał sie mnie czy czasem znowu w ciąży nie jestem,bo mam taki brzuszek jakbym była I przechodzę na dietę.Rok temu chodziłam do dietetyczki i mam plan żywieniowy więc zobaczymy,może uda mi się zgubic ten moj okropny brzuch.