reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
OMG! :szok: Gdybym miała taka politykę jak Wy, to bym wiecznie chodziła w pogniecionym. U mnie ciuchy zawsze najpierw muszą trafić pod żelazko zanim trafia do szafy;-)

a tak w ogóle to znowu głodna jestem :eek::sorry:

hm... a kiedy się ważyć? rano, w południe czy wieczorem, bo ja co godzinę mam inny wynik:zawstydzona/y: Najbardziej lubię rano, bo waga niska a jeszcze sobie odejmuję z pół kilo, bo to przed wizytą w toalecie:-D

W sumie... obojętnie kiedy, oby zawsze o tej samej porze. Dla ciekawostki zważ się przed wizytą w WC, a potem po wyjściu. Zdziwić się można ole można "oddać";-):-D

OMG! :szok: Gdybym miała taka politykę jak Wy, to bym wiecznie chodziła w pogniecionym. U mnie ciuchy zawsze najpierw muszą trafić pod żelazko zanim trafia do szafy;-)

U mnie jest dokladnie tak samo. Ja sobie nie wyobrazam nie wyprasowac ciuchow is chowac je do szafy, chyba bym szalu dostala na ich widok :eek: Czasami jak zalega mi pranie do prasowania i nie juz w czym chodzic to moj G sie wscieka i mowi, ze sam sobie wyprasuje, co oczywiscie od razu wywoluje w domu mega zgrzyt, bo ja nikogo nie dopuszczam do prasowania ciuchow w naszym domu, bo NIKT NIE ZROBI TEGO TAK JAK JA :sorry:I w ten oto sposob niezle sie namecze zawsze, ehhh...

reklama
czesc

ja mam kolo 7 do przodu, ale jutro do lekarza i dowiem sie dokladnie. mysle ze do 13 nie ma czym sie przejmowac, wogole!!!

pozdrawiam i milego dnia dla Was

Do góry