zabeczka
Fanka BB :)
Melduje i ja +6kg:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hm... a kiedy się ważyć? rano, w południe czy wieczorem, bo ja co godzinę mam inny wynik Najbardziej lubię rano, bo waga niska a jeszcze sobie odejmuję z pół kilo, bo to przed wizytą w toalecie
OMG! Gdybym miała taka politykę jak Wy, to bym wiecznie chodziła w pogniecionym. U mnie ciuchy zawsze najpierw muszą trafić pod żelazko zanim trafia do szafy;-)
A ja chce jedna miec Kornelie a druga Matylde, ale moj M sie drze, ze Matylda mu nie pasuje.. On chce Oliwke albo Wiktorie,..Zosia, Zosia!!;-)
My chcieliśmy na początku Gabrysię ale potem nam się odmieniło;-)
A ja chce jedna miec Kornelie a druga Matylde, ale moj M sie drze, ze Matylda mu nie pasuje.. On chce Oliwke albo Wiktorie,..
Zobaczymy,...