reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
I ja gratuluję :-) A imię jest szczególne ? Zaintrygowałaś mnie :-D

hehe, no rzadko spotykane i rzadko nadawane, ale żadne tam wymyślne. A nie wyjawiam, bo chociaz jestem pewna, ze tutaj nikt by po mnie nie jechał, bo jesteście wszystkie serdeczne i świetne, to jak to bywa z imionami - jak się powie, to kazdy wie lepiej (a czemu takie, a czemu nie inne). Więc zasadniczo mówie, ze nie mamy imienia.
Jak nabiore odwagi to powiem tobie pierwszej shingle :-)

reklama
czesc dziewczyny, oficjalnie prosze o dopisanie mnie do listy lutówek, mam dwa terminy, bo jak to bywa z nieplanowymi ciązami, ze się wszystko człowiekowi poprzesuwa.... hehe
także oficjalny termin jest na 18 lutego, ale raczej jak to lekarka powiedziala, ze powinam sobie dodać jakieś 5 dni.
Będzie synek. Imię znane tylko przyszłym rodzicom ;-)

pozdrawiam wszystkie lutóweczki :-)

hehe, no rzadko spotykane i rzadko nadawane, ale żadne tam wymyślne. A nie wyjawiam, bo chociaz jestem pewna, ze tutaj nikt by po mnie nie jechał, bo jesteście wszystkie serdeczne i świetne, to jak to bywa z imionami - jak się powie, to kazdy wie lepiej (a czemu takie, a czemu nie inne). Więc zasadniczo mówie, ze nie mamy imienia.
Jak nabiore odwagi to powiem tobie pierwszej shingle :-)

Nesia gratuluję synka :-)
A jeśli chodzi o imię, to nas się nie musisz obawiać - żadna nie będzie "robić fochów" i wymyślać, że to, że tamto...
Ale oczywiście szanuję decyzję i motywację także :-D
Jeszcze raz gratulacje :-)

Co prawda to prawda ja tez sie nie ograniczam w jedzeniu i piciu(kompotu,soków) A co do tych paru rozstępów to teraz są naciągniete widac je ostro będzie jak brzuch zmaleje.pewnie ze sie smaruje.Od poczatku ciąży chociaż wtedy to raz na czas nie regularnie,teraz 2 razy dziennie czasem nawet 3 na zmiane. Fissanem,oliwką,Perfectą ...

A t już inna sprawa. No i niestety "magiczne" ręce Taty przestały działać i Milenka nawet jak mój M kładzie rękę na brzuchu to już się nie uspokaja tylko Go kopie...

Dokładnie! u mnie to samo.Kiedys w ogole nie chciała sie tacie ujawnić teraz to juz sie nie przejmuje mała diablica :p
Mowie Wam jak chodze to kopie i wystawia wszystko co mozliwe.Kolana,stopy (tak mniemam jak sobie wyobraze jej ustawienie)
a ja tylko dotykam te miejsca i czuje malutką :)))

A u nas nie bedzie Nikolasa tylko Natan :-)
Mezusiowi jakos bardziej to imie przypadlo do gustu,a ze nie jestem konfliktowa dalam jemu mozliwosc wyboru:-D
Mi rowniez to imie bardziej pasuje:-)
A wiec prosilabym o zmiane imienia :-D

reklama
Do góry