plastelinka5
Fanka BB :)
Monikasia,przez chwile mam taki sam avatar bo szukam zdjecia A z gotowych ten sie podobał najbardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki moje, powiedzcie Wy mi, jak odczuwacie ruchy Dzidzi?? Bo ja czuję takie jakies bulgotanie.... Jak to u Was jest?
Dziewczynki moje, powiedzcie Wy mi, jak odczuwacie ruchy Dzidzi?? Bo ja czuję takie jakies bulgotanie.... Jak to u Was jest?
A nasza mała jeszcze nie ma imienia....
Cały czas się zastanawiamy...czy może Gabrysia, Antosia, Michalinka, Zuzia....a może Sonia albo Ninia??? I ogólnie mąż powiedział że mam możliwość przegłosowania go w wyborze bo on jednak dla Filipa wybrał imie jako pierwszy...i nie będzie się upierał.
Ale ja chcę żeby razem nam się podobało jakieś jedno imie!!!
Jejku jakie to trudne...
zdecydowanie łatwiej byłoby mi wybrać dla chłopca...hehe