reklama
Aneta Gratuluję dziewuni Nam dziś na wizycie Ginka pokazała pipunię i potwierdziła, że już na pewno chłopca z tego nie będzie hihih
mi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitka a ja tępak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
Ostatnia edycja:
To mi polozna pokazala krocze i pyta co to jest a ja do niej ze chlopak - a to cytrynka - ze mnie tez tepak niezlymi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitka a ja tempak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
Dziękuję Wam lachonki, ja też się cieszę, że Olinka jest zdrowa To jest najważniejsze. Tylko mnie zastanawia właśnie dlaczego tyle waży Przecież jem tylko witaminy a nie sterydy
Ola waży tyle bo ma TURBODYMOMAMUŚKĘ z sexay cyckiem
mi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitka a ja tępak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
haha no ladnie...Lady GRATULACJE )))))))))
No dokladnie tez sie juz w tym pogubilam i tak jak Kasia mowi 6x4=24 wiec mi sie wydaje ze to koniec 6 miech jest niedlugo u mnie a poczatek 7...ale cholera tam wie dlatego tylko tygodniami operuje
24 tygodnie to 6 miesięcy KSIĘŻYCOWYCH (czyli te 6x4). Jeśli chodzi o kalendarzowe to trzeba sobie sprawdzić kiedy była ostatnia miesiączka i co miesiąc odliczać miesiąc (ale masło maślane) i wyjdzie który to miesiąc KALENDARZOWY :-) tak mi to jakoś ginka tłumaczyła.
olenka12345
Fanka BB :)
Gratuluję kolejnym mamuśką znającym już płec swoich kruszynek;-):-)
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Ja to bym pewnie się za mocno nad tymi miesiącami nie zastanawiała, bo jakoś już przywykłam do tygodni i nimi się posługuję, ale dla znajomych (jak normalnemu człowiekowi powiesz że jesteś w 25 tyg ciąży to on za diabła nie zrozumie czy jesteś w tej ciąży tylko trochę czy już bardzo;-)) odkąd już jest bliżej niż dalej, za punkt wyjścia przyjęłam przewidywaną datę porodu i jak mam na 11 lutego to do 11 listopada mówię że to 6 miesiąc. Nie jest to pewnie jakoś bardzo poprawne, ale się jakoś mocno tym nie stresuję
Podziel się: