reklama
I to też racja. Ja mam od koleżanki pożyczoną książkę, w której opisane jest jak ćwiczyć oddech- wydaje się nieskomplikowane. Ale jak to będzie wyglądało naprawdę to się okaże i pewnie też u każdej będzie inaczej. Ja się trochę boję, że nie będę umiała tego zrobić co mi te położne będą kazały... ;/
Będziesz na pewno, kobieta jest tak zbudowana, że musi dać radę! urodzić das radę to i oddychać tym bardziej...1,2,3 i przemy.....
Siuniab gratuluję super wieści
ja będę miała wyniki w środę to będzie 25 tydzień to Ci powiem...
No koniecznie. Będę trzymać kciukasy no i z niecierpliwością czekam aby porównać wagę. Tylko Ty będziesz miała chłopca więc może ważyć więcej hmmm.... Sama nie wiem... ehhh
mama mi dzisiaj zadala pytanie: ale jestes przygotaowana, tak psychicznie na ból... Zabiła mnie tym
Mamuśka dobra jest ;P Trzeba było powiedzieć, że myślałaś, że drinki jeszcze będą dawać A dzidzior sam z Ciebie wyjdzie hehe i powie "Hello matka jak się masz?" heh
zabeczka
Fanka BB :)
Lady gratuluje ksiezniczki, super:-):-)
_Pysia_
No koniecznie. Będę trzymać kciukasy no i z niecierpliwością czekam aby porównać wagę. Tylko Ty będziesz miała chłopca więc może ważyć więcej hmmm.... Sama nie wiem... ehhh
yyy chyba płeć nie ma znaczenia w tym okresie.
ja mam malusiego chłopaczka.
reklama
zabeczka
Super Siuniab, ze coreczka zdrowa i tak ladnie rosnie:-)
Podziel się: