reklama
Aneta Gratuluję dziewuniNam dziś na wizycie Ginka pokazała pipunię i potwierdziła, że już na pewno chłopca z tego nie będzie hihih
![]()
mi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitka

Ostatnia edycja:
To mi polozna pokazala krocze i pyta co to jest a ja do niej ze chlopak - a to cytrynka - ze mnie tez tepak niezlymi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitkaa ja tempak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
![]()
Dziękuję Wam lachonki, ja też się cieszę, że Olinka jest zdrowaTo jest najważniejsze. Tylko mnie zastanawia właśnie dlaczego tyle waży
Przecież jem tylko witaminy a nie sterydy
![]()
Ola waży tyle bo ma TURBODYMOMAMUŚKĘ z sexay cyckiem

mi pokazał cytrynkę i mówi: o tu jest kobitkaa ja tępak do niego: ale GDZIE :-) a on: no proszę sobie wyobrazić że dzidzia siedzi na szybie i Pani ją od dołu podgląda: 2 pośladki i pipcia :-) i cyknął zbliżenie ze strzałką :-)to teraz mężowi pokażę cwanie że niby to widać od razu
![]()
haha no ladnie...Lady GRATULACJE
No dokladnie tez sie juz w tym pogubilam i tak jak Kasia mowi 6x4=24 wiec mi sie wydaje ze to koniec 6 miech jest niedlugo u mnie a poczatek 7...ale cholera tam wie dlatego tylko tygodniami operuje
24 tygodnie to 6 miesięcy KSIĘŻYCOWYCH (czyli te 6x4). Jeśli chodzi o kalendarzowe to trzeba sobie sprawdzić kiedy była ostatnia miesiączka i co miesiąc odliczać miesiąc (ale masło maślane) i wyjdzie który to miesiąc KALENDARZOWY :-) tak mi to jakoś ginka tłumaczyła.
olenka12345
Fanka BB :)
Gratuluję kolejnym mamuśką znającym już płec swoich kruszynek;-):-)

reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Ja to bym pewnie się za mocno nad tymi miesiącami nie zastanawiała, bo jakoś już przywykłam do tygodni i nimi się posługuję, ale dla znajomych (jak normalnemu człowiekowi powiesz że jesteś w 25 tyg ciąży to on za diabła nie zrozumie czy jesteś w tej ciąży tylko trochę czy już bardzo;-)) odkąd już jest bliżej niż dalej, za punkt wyjścia przyjęłam przewidywaną datę porodu i jak mam na 11 lutego to do 11 listopada mówię że to 6 miesiąc. Nie jest to pewnie jakoś bardzo poprawne, ale się jakoś mocno tym nie stresuję

Podziel się: