reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
dziękuje:-) oświeciłaś mnie, ciemną masę:-):-)HBs to coś żółtaczką, a WR to choroby przenoszone drogą płciową
kaasiorek84
Fanka BB :)
ja następną wizytę mam 5.11 i narazie na glukoze mnie nie kieruje bo wsztystkie wyniki mam bardzo dobre:-) hbs wr itp miałąm na początku robione i jest oki;-)
kaasiorek84
kochana to położna jest ważniejsza niż lekarz, on prowadzi ciąże, ale to ona najlepiej się zajmie rozwiązaniem, ja jakoś nie schizuję...przynajmniej narazie....
AniaForever
Polinezja i Jamajka
kochana to położna jest ważniejsza niż lekarz, on prowadzi ciąże, ale to ona najlepiej się zajmie rozwiązaniem, ja jakoś nie schizuję...przynajmniej narazie....
I bardzo słusznie, bo to jest naprawdę do przeżycia. Nastawcie się że będzie bolało (bo będzie i na to nie ma skutecznego sposobu), ale spokojnie damy radę ( w sumie to innego wyjścia specjalnie nie ma;-))
Ja też miałam wywoływany poród i cały dzień miałam skurcze a nie pojawiało się rozwarcie. Wieczorem powiedzieli mi że założą mi znieczulenie, bo jak tak dalej pójdzie to będę musiała mieć cesarkę, więc i tak trzeba. Po podaniu tego środka znieczulającego poród zaczął postępować i obyło się bez cięcia. Teraz nie wiem czy będę chciała znieczulenie czy nie, zobaczymy jak to wszystko pójdzie.
reklama
olenka12345
Ja na samą myśl o porodzie dostaję gęsiej skórki..wiem ,że będzie bolało nastawiam się że już tyle dało rade to i ja dam..
ale właśnie sie też boję jak nie wiem co..hehe..teraz to jeszcze sobie gdybamy a co to będzie w lutym jak przyjdzie jechac na porodówkę;-)
ale właśnie sie też boję jak nie wiem co..hehe..teraz to jeszcze sobie gdybamy a co to będzie w lutym jak przyjdzie jechac na porodówkę;-)
Podziel się: