reklama
kataszaone
nowa mama
duza nasza czesc juz ma bardzo duzo rzeczydziś dokładnie jest 22 tydzień i 2 dni,już nie mogę się doczekaćNajchętniej to kupiłabym już wszystko dla Niej.a Wy kiedy zaczynacie wszystko kompletować?Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
hej,ja mam teramin na 21 lutego,ale za każym razemjak jestem na usg to lekarz mówi nam ,że waga wskazuje na tydzień lub 1,5 więcej.Będziemy mieli dziewczynkę-Milenkę chyba .No i rodzę w Irlandii
no to masz ten sam termin co ja
spraw sobie piękny suwaczek kochana
Haha - moja córcia też się mieści w normie z wagą ale nogo ma prawie dwa tygodnie "starsze" nieskromnie i wstrętnie powiem że to akurat po mamusi... chociaż i tatuś ma zgrabne nożki i zgrabną pupę )))))))))moja ma ponoć długie nogi-ciekawe po kim bo ja i tatuś jesteśmy noscy z krótkimi nóżkami
I ja tez kochane i ja tez niestety nie Wroclaw buuuuuu... a moze sie przeprowadze hihihi...Fajnie mamy ten sam termin, ja tez na 15, i z jednego miasta
Haha - moja córcia też się mieści w normie z wagą ale nogo ma prawie dwa tygodnie "starsze" nieskromnie i wstrętnie powiem że to akurat po mamusi... chociaż i tatuś ma zgrabne nożki i zgrabną pupę )))))))))
chociaż i tak pewnie mamusia ma lepsze i zgrabniejsze;-)
No może 20 kg temuchociaż i tak pewnie mamusia ma lepsze i zgrabniejsze;-)
reklama
Dzień dzisiejszy godzina W: 11.00 Proszę o kciuki żebym nie miała dzisiaj tak niemiłych niespodzianek jak ostatnio:-(
Kciuki mocno zacieśnięte:-) Daj znać po powrocie
Podziel się: