reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
to podziel tak po rowno sprawiedliwie ale zostaw tez cos sobie haha(oh moj by sie ucieszyl....biedaczysko)
za to twoje szczescie jakie musi bys teraz szczesliwe huh????hahaha
No tylko moje szczęscie czasem jest deptane jak moje Kochanie przyjdzie z pracy późno i zmęczony i powie mi "za chwile Kochanie za chwilę dobrze?" 5 minut później chrapanko:-D Dobrze że chociaż rzadko mi odmawia:-D Bo bym pomyślała że albo coś z nim nie tak albo ma inną babe:-D

reklama
No tylko moje szczęscie czasem jest deptane jak moje Kochanie przyjdzie z pracy późno i zmęczony i powie mi "za chwile Kochanie za chwilę dobrze?" 5 minut później chrapanko:-D Dobrze że chociaż rzadko mi odmawia:-D Bo bym pomyślała że albo coś z nim nie tak albo ma inną babe:-D

haha nie no innego bebe sobie przeciez nie znalazl...to masz ty kochana temperament teraz...facet nie wyrabia....niech lepiej nie marudzi tylko sie do roboty bierze bo jak dzidzia juz na swiecie bedzie to ta nagla chec ci moze przejsc i co on wtedy zrobi???? niech sie cieszy tym co ma a nie marudzi leniuch jeden...

haha nie no innego bebe sobie przeciez nie znalazl...to masz ty kochana temperament teraz...facet nie wyrabia....niech lepiej nie marudzi tylko sie do roboty bierze bo jak dzidzia juz na swiecie bedzie to ta nagla chec ci moze przejsc i co on wtedy zrobi???? niech sie cieszy tym co ma a nie marudzi leniuch jeden...
Wiem żartuje oczywiście:-D Bidoczek ten mój chłopina:-) Dobree powiem mu to potem przez pewiem czas będzie sobie tylko wspominał;-):-)

Kejt miałam ten sam pomysl tyle ze ja pracuje tylko w MS office , wiec moze sie formatowanie zkrzaczyć. Moge zrobić z tego co pisze- jest jeszcze w powijakach, bo czytam co mamy radzą i modyfikuje- pdf. fajnie by było wziąśc taka listę wydrukować i potem tylko sobie odznaczać w krateczkach co kiedy kupić.:-)

mamuśki, trzymam mocno kciukasy za wasze wizyty i życzę aby jak najwięcej z Was poznała płeć swoich maluszków :-) Jak tylko będziecie mogły to dawajcie znać co i jak :tak: cmok cmok

Paulla, Oleńka, Asia, ogromne gratulacje baaaaardzo bardzo się cieszę :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja poczulam malenstwo w 16 tyg ale byly to bardzo leciutkie ruchy,a teraz czuje je juz bardzo wyraznie,jak dzidzia sie rusza to wiem ze jest wszystko ok.:-)
Zazdroszcze wam dziewczynki ze juz niektore znacie plec swoich malenstw,ja ide na usg 1 pazdziernika i mam nadzieje ze tez poznam plec,no i nie ukrywam ze przydalaby sie coreczka no ale jak bedzie synus to tez bede szczesliwa:-)

Do góry