reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Słyszaął, że większość tych kremów ma podobne składniki a cena zależy od producenta, np. za Vichy zapłacisz więcej niż np Ziaję a działanie to samo;-) ja polegam na mojej koleżance, ona pracuje w aptece i rozejrzała się po produktach wybrała mi taki, który ma rozsądną cenę i dużą pojemność, jutro go dostanę to powiem jaki...

reklama
a ja to dziś w nocy miałam taki erotyczny sen ale normalnie takie że masakra.....on był taki przystojny i miał taki duży.....szeroki uśmiech......laski normalnie az się nie poznaje jak zwierzun aż chce mi się normalnie...iść spać
hiihiih ja też coraz częściej mam takie sny:-) i potem biedny Maciuś staje się obiektm ataków:tak:

ok laski to wam powiem tak...przez mój brzuszek mam wielki problem z ogoleniem mojej Andzeli...zarastam .....w obliczu takiego stanu rzeczy kupiłam maszynki i bede dziś chłopa zmuszac żeby mi ogolił nie mam wyjścia inaczej zarosnę....ale to nie kwestia tylko sexualno estetyczna, mi jak odrstaja włosy to ranią mi wargi do krwi więc dla własnego dobra muszę wtajemniczyć mojego mena w proceder koszenia buszu......

Ło matko twoja ... ma imię?
Jak mi dalje tak brzuch bedzie enregicznie rózł to coś czuję ,że sobie sama spokojnie ogolę 22 lutego i pojade do szpitala dopiero:-). I jakoś nie wierzę mojemu, że mnie nie pozacina. W tym domu to ja mam wieksza wprawę w goleniu <lol>

ok laski to wam powiem tak...przez mój brzuszek mam wielki problem z ogoleniem mojej Andzeli.
zarastam .....w obliczu takiego stanu rzeczy kupiłam maszynki i bede dziś chłopa zmuszac żeby mi ogolił nie mam wyjścia inaczej zarosnę....ale to nie kwestia tylko sexualno estetyczna, mi jak odrstaja włosy to ranią mi wargi do krwi więc dla własnego dobra muszę wtajemniczyć mojego mena w proceder koszenia buszu......

ooo matkooo...daj potem znac jak było!!!i niech robi to delikatnie i Cię nie potnie!!!
ja na szczęście nie mam takiego problemu, nawet estetycznie nie jest źle, jakiś mam słaby przyrost naturalny:-D cholerka boję się tego gronkowca jak cholera!! a tych chemicznych to w ciąży chyba za bardzo nie można nie?:-(

ja przytyłam już 6 kg , ale od miesiaca waga stoi w miejscu..
moja ginka nic nie zauwazyla w tym niezwyklego ..
z reszta przed ciaza mialam lekka niedowage takze i teraz BMI mam prawidłowe
i jeszcze duzo brakuje mi do nadwagi a mam juz 19 tc.
mam nadzieje ze duzo wiecej nie przytyje ... :szok:

to ja mam coś podobnego... nie wiem jakie mam teraz BMI, przed ciążą miałam prawidłowe, mimo że przytyłam krótko przed ciążą, to chyba jeszcze wcześniej musiałam mieć mała niedowagę...
wciągu pierwszych 8 tygodni przytyłam 4 kg, przez kolejne 8 tygodni 1 kg, czyli w 16 tygodniu miałam 5 na plus, na moje oko i wagę dalej nie tyję, zobaczę za 2 tygodnie u ginka...

zupelnie normalne jakbys do konac ciazy przybrala ok 13-15 kg - to podobno zdrowy przyrost. Mowi to nie tylko moj lekarz, ale takze moja rodzinka medyczna i wszysycy co naprawde na tmym fachu sie znaja. Ja tez juz mam pewnie z 5 na plus.Tylko u mnie zadna niedowaga, nic z tym stylu, tylko choroba tarczycy :( chociaz i tak na ciaze ma prawidlowa wage.

Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl

nie martw sie niczym, przyrost ma byc zdrowy, bo dziecko ma byc zdrowe.

reklama
a ja mialam miec wizyte za tydzien ale bede miala jutro. czemu? Dzis po poludniu kiedy tu pisalam, zlapal mnie wieeeeeelki i baaaaardzo bolesny skurcz az mi noga zdretwiala i mnie zemdlilo. Bardzo sie przestraszylam, chociaz po 5 minutach bylo po wszytkim. Bardzo mozliwe tez tez bylo to od nerki i tak promieniowalo ze az przod pobrzusza bolal. ( mam piasek w nerkach, jak juz pisalam.) ale i tak bardzo sie boje ze to moglo byc jednak na odwrot - od brzucha po kregoslup przez plecy :(

Do góry