kaasiorek84
Fanka BB :)
mmmm jak ja uwielbiam kiszonki, wodę z ogórów i kapuchy mogę pić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja słyszałam, że niektóre babki tak się boją, że dają łapówkę lekarzowi, by zrobił cesarkę, kurcze to powoli robi się chore, cesarka to powinna być konieczność uwarunkowana problemami, a nie zachcianką
Witaj kochana :-) Życzę Ci spokojnej reszty ciążyja polecam rano na czczo jakies pół godzinki przed śnaidaniem, szklanka wody przegotowanej z łyżeczką miodu i pół cytryny, na mnie podziałałczywiście nie po pierwwszym razie ale po tygodniu picia ,od 4 tygodni moje problemy z zaparciami zniknęły.
A wogle to witam was wszystkie, trochę was podczytuję ale dopiero dzisiaj zdecydowalm się zalogować:-)
Jestem w 13 tygodniu i 6 dni pierwszej ,upragnionej,wywalczonej po 5 latach starań ciąży:-)