reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
ja też lubie właśnie dlatego pytam...a teraz w ciąży to już wogóle....

No to skoro go pijesz to chyba nie działa. Moja koleżanak pije herbatki dla maluchów na zaparcia i to jedyne jest skuteczne, ale nie drastycznie. ALe musisz się dopytac czy możesz. Przede wszystkim dużo błonnika potrzebujesz teraz. Wode z cytryną tez polecam.

reklama
ja dzis bylam u lekarza i patrzylam na kroczek maluszka i siusiorka nie widzialam. Aj juz nie moge sie doczekac kiedy ktos powie mi jaka jest plec dzidzi, bo sama to nie umiem rozpoznac!

Mamuśki! ja juz jestem po wizycie:D jeszcze dochodzę do siebie..co ten mały cudak wyprawia w brzuszku to sie w głowie nie mieści..podglądaliśmy go a on(ona) bo jeszcze wiadomo fika sobie koziołki,pływa...strasznie sie wierci jak próbowalismy podejrzec tu i ówdzie;) ale normalnie ciesze sie jak nic! rośnie zdrowo,wszystko wporządku..a zdjec nie mam jak wrzucic bo nie mam skanera:-( popytam kto by mi poskanował fotki i jak tylko dam rade to oczywiscie,że wrzucę:]:-)..mogłabym patrzec tak godzinami na maleństwo;) Pozdrawiam Was i Wam również życze takich ciekawych wizyt:):-) teraz kolejna za miesiac..ale wiem,że wszystko ok więc przeczekamy:):-)miłego popołudnia,my idziemy pospacerowac:-)do usłyszenia!:*:*:]

tez jestem po! u mnie identycznie! wierci sie strasznie! moj ruchawy nadzwyczaj skarb! :-D macha lapkami ciagle naokraglo sie obraca, i ciagle wklada sobie paluszka do buzi!
Dzis znowu spielam sie z lekarzem, bo znowu za wysoko sra niz d**e ma, ale juz dam sobie z nim spokoj, wole wysluchac niz po raz trzeci sie klocic.Dzis nawet sie usmiechal wiec przebaczam mu :ppo prostu wiem ze z nim nie wchodzi sie w dysputy, bo ma facet przerost ambicji.

tez jestem po! u mnie identycznie! wierci sie strasznie! moj ruchawy nadzwyczaj skarb! :-D macha lapkami ciagle naokraglo sie obraca, i ciagle wklada sobie paluszka do buzi!
Dzis znowu spielam sie z lekarzem, bo znowu za wysoko sra niz d**e ma, ale juz dam sobie z nim spokoj, wole wysluchac niz po raz trzeci sie klocic.Dzis nawet sie usmiechal wiec przebaczam mu :ppo prostu wiem ze z nim nie wchodzi sie w dysputy, bo ma facet przerost ambicji.

najważniejsze, że mogłaś podglądnąć dzidzię i że się świetnie w brzuszku ma. :-)

reklama
hmmm ja spróbuję urodzić naturalnie, ale to mój pierwszy poród więc się nie wypowiadam, bo nie wiem co będzie....korci mnie tylko poród w wodzie:-)

Do góry