dziewczyny , czy solarium we wczesnej ciąży naprawdę jest nie wskazane ? mam okropny problem z opalanie ... środki samoopalające i brązujące nie dają u mnie pożądanych efektów , a nie mogę zbytnio przebywać na słońcu , bo szybko robi mi sie słabo i zaczyna boleć mnie głowa ... a też chciałabym ładnie wyglądać latem
reklama
Znachorka ja też jestem bloada jak śnieg i z checią chciałabym nabrać ladnego koloru, ale solarium stanowczo NIE! nawet na każdych drzwiach jak się wchodzi do solarium to pisze, że zabronione dla kobiet w ciazy, lepiej już kilka chwil na słońcu i samoopalacz...
Ja bym wolała synka, natomiast małżon córcie.Ogólnie wszystko jedno byle zdrowe było.
Witam wszystkie ciężaróweczki;-)
jestem tego samego zdania Aby zdrowy bobas:-)
Dusia08
Marzec '08
Dziewczynki a w którym tygodniu znać już płeć dziecka, weszłam kiedys na jakies forum i laski pisały niektóe ze w 12-13 tyg juz wiedziały, natomiast wiekszosc sie wypowiadała ze ok 15 juz znać, jak myslicie??
Ja w pierwszej ciazy w 18 tygodniu wiedzialam ze bendzie chlopczyk :-)
Anyolki
Fanka BB :)
Anyolki mogłabyś podać link do strony z ta apteką? to faktycznie była niezła promocja jeśli patrzę na różne strony i widzę po 130 zł.,
Mustela przeciw rozstępom 200 ml+60ml gratis (671808610) - Aukcje internetowe Allegro
Tu, albo tu
MUSTELA KREM PRZECIW ROZSTĘPOM + 2GRATISY APTEKA (677051686) - Aukcje internetowe Allegro
An
vvictoria
11.06...........02.10:)))
u nas dla dziewczynki Inez a dla chlopca jeszcze sie zastanawiamy
_Pysia_
walczę dalej z przeziębieniem. Na szczescie mam tylko 37,2 temp. Uzbroiłam się w miód i cytrynę. Mam wodę z solą , masc mentolową i wielkie wyro . nie zdecydowalam się na apap. Zobaczę jak wieczorem będę się czuć. Już wolę mdłości niż ten cholerny katar.
_Pysia_
nie słyszał o tym, ze elektrykom się dziewczyny rodzą, ale mój tata to elektryk i mam jeszcze jedną siostrę .
mąż jest w 1000% pewien, że to chłopak ja nie wiem, ale też się skłaniam raczej ku tej mysli. Już tak myslę o brzuchu jak o Tadziu
mąż jest w 1000% pewien, że to chłopak ja nie wiem, ale też się skłaniam raczej ku tej mysli. Już tak myslę o brzuchu jak o Tadziu
reklama
_Pysia_
ja na razie zaopatrzyłam się w krem do twarzy z wysokim filterm, myję się antycelulitowym płynem do kapieli. Musze zacząć szybko myslec nad kremem do biustu, bo mam już 3 cm wiecej (kurde czemu tylko ciążą takie cuda działa). I staram się codziennie masować i szczypac skóre, zeby pobudzić krązenie. Kolezanka mi pisała, ze jest w 30 tc i już jest wielka jak wiloryb , także od początku trzeba walczyć
Podziel się: