reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja od skrobi strasznie tyję. I też właśnie wydaje mi się, że dużo jest pieczywa....

<rotf> to możesz jeść go mniej, tam jest pełnoziarniste pieczywko, a nie białe, a to DUŻA róznica. Ja widze po koleżance efekty. Z 74 na 66 wzrost z 160. Już teraz ma rozmiar 38 i wygląda super, super się czuje.
Tak ją usilnie polecam bo wiem że jest smaczna i na niej długo wytrwałam, więc nie jest trudna (bo ja mam słabą silna wolę, ale naszczęscie dobrą przemiane, bo inaczej byłam bym poka kulką z moim zamiłowaniem chipsów, piwa, frytek). Stosowałam tez kapuścianą, też skuteczna, ale wymaga mega zaparcia w sobie,

reklama
<rotf> to możesz jeść go mniej, tam jest pełnoziarniste pieczywko, a nie białe, a to DUŻA róznica. Ja widze po koleżance efekty. Z 74 na 66 wzrost z 160. Już teraz ma rozmiar 38 i wygląda super, super się czuje.
Tak ją usilnie polecam bo wiem że jest smaczna i na niej długo wytrwałam, więc nie jest trudna

To może spróbuję jak polecasz....:tak:

Losek chyba musiałabym z kimś tak myślącym jak Ty pomieszkać trochę...

Ja może wiem co jest zdrowe, ale jestem tak słaba, że często kuszę się na jedzenie niedozwolone. Za często. Może chciałabym postępować inaczej, ale nie potrafię. A możesz napisać jak wygląda Twój dzienny jadłospis ? (jeśli to nie tajemnica)

Ja uwazam ,ze WSZYTSKO jest kwestia przyzwyczajenia... Pomieszkalabys i sie przyzwyczaila, ja tez kiedys lubilam niezdrowe jedzenie.. ale jak zaczynasz jesc zdrowo to potem nie mozesz na takie ochydztwa patrzec.. naparwde.. poprostu przyzwyczajasz organizm i pozniej slinka mu leci jak widzi pyszna grecka salatake z feta a nie big maca z mc donalda :-D

;) dziękuję najgorsze jak trzeba z pacjentami rozmawiać a podnosi sie wszystko ale ratują mnie gumy do zucia wiem ze to nie wypada ale robię to dyskretnie;) mysle ze do listopada i na l4

Ja uwazam ,ze WSZYTSKO jest kwestia przyzwyczajenia... Pomieszkalabys i sie przyzwyczaila, ja tez kiedys lubilam niezdrowe jedzenie.. ale jak zaczynasz jesc zdrowo to potem nie mozesz na takie ochydztwa patrzec.. naparwde.. poprostu przyzwyczajasz organizm i pozniej slinka mu leci jak widzi pyszna grecka salatake z feta a nie big maca z mc donalda :-D

No właśnie mój mąż jak idzie do kfc to wcina sałatkę - cesara, uwielbia ją. A ja frytki ze skrzydełkami

reklama
Do góry