reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
hej dziewczynki...
obecnie jestem w koncowce 11 tyg. jutro zaczynamy 12. ja ciągle mam wrażenie że to bedzie chłopak, le zobaczymy.Ważne żeby było zdrowiutkie:D:D:
A jak wasze samopoczucie w ciąży rybki?

Rechot1sb ja nie moge parówek. Dzis byłam w mięsnym kupić coś na obiad i poczułam zapach parówek. O rany przypomniały mi się mdłości z początku ciązy. Jak mi J kupuje hotdoga to tylko w jednym miejscu gdzie zamiast parówki daja cieniutką pieczoną na grilowej patelni kiełbaske.
Ja bym chciała chłopaca, bardzo :), ale pewnie w środe jeszcze nie będzie widać co mamy. Choc tak powoli sie łudze.
A i oczekuje na pierwsze ruchy dzieciaczka- mój tez mocno chce juz poczuć , wczoraj zasnąl trzymając mi ręke na brzuchu. Przyznam ze spalo mi sie przez to tak świetnie, ze rano zaspaliśmy ;-)

hej dziewczynki
Powiedzcie mi jak u was z jedzeniem jest? jutro zaczynam 12 tydzien c. a z jedzeniem u mnie różnie. jem doś często ale nic nie przytyłam, ciągle mam ochote na coś zimnego:p nie jadam słodyczy bo mnie od nich odrzuca ( mimo że przed ciążą wcinałam tonami czekolade) a co do smaków, raz kwaśne raz ostre.... mdłych, i delikatnych nie trawie:p a jak u was?

Podobno ruchy będziemy czuły dopiero 20 tydzień:-(...no cóż trzeba czekać, ja poczuje troszkę później ponieważ mam więcej ciałka i lekarz kazał mi się tym nie martwić poczuje jak przyjdzie mój czas :tak:....już niedługo będziemy wszystkie wiedziały czy mamy bułeczki czy paróweczki...:-D

Ja właśnie lubię teraz raczej mdłe i delikatne, mięsko gotowane, najchętniej pulpeciki, gołąbki, gotowane ziemniaczki, marchewkę, buraczki. Do słodyczy też mnie nie ciągnie, czasem się skuszę na drożdżówkę albo kanapkę z dżemem.

ja teraz nie lubię słodkich rzeczy, a takie mocno słodkie powodują ze cukier czuje aż w nosie- nie śmiejcie się ale mam wrażenie jakbym miała w nosie sam cukier który nie pozwala oddychać. Zjem owszem, ale nie żeby jakoś specjalnie ze smakiem. Za to ogórki kiszone mogę jeść co chwila i stale mi mało. Podobno to oznaka ze mi brakuje witaminy C. zis kupiłam pyszne winogrona, zjadłam trochę i resztę zapomniałam u mojego w laborze :-(, jak przyszłam do domku to tak mi sie zachciało winogron. Ehh mogłam sobie wziąść choc odrobine.
Robie drugie danie - naszlo mnie na miesko w przyprawie Grygos, kasze gryczaną i ogórki kiszone. Mój nie ma innego wyjścia tylko musi zjeść co zrobie. Oj biedak z niego;-)

reklama
U mnie z cera nie jest najgorzej ale kilka wypryskow mam :dry:
Slodycze juz moge jesc i jem... nie czekolade ale lody uwielbiam! mieso na razie w ogole!
Gorzej z ssamopoczuciem ja sie czuje jakbym miala jakas depresje, ktos mi cos powie nie tak i juz ryczec mi sie chce.. masakra... nie panuje nad tym, straszne to jest! :confused::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry