reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Rechot1sb ja nie moge parówek. Dzis byłam w mięsnym kupić coś na obiad i poczułam zapach parówek. O rany przypomniały mi się mdłości z początku ciązy. Jak mi J kupuje hotdoga to tylko w jednym miejscu gdzie zamiast parówki daja cieniutką pieczoną na grilowej patelni kiełbaske.
Ja bym chciała chłopaca, bardzo , ale pewnie w środe jeszcze nie będzie widać co mamy. Choc tak powoli sie łudze.
A i oczekuje na pierwsze ruchy dzieciaczka- mój tez mocno chce juz poczuć , wczoraj zasnąl trzymając mi ręke na brzuchu. Przyznam ze spalo mi sie przez to tak świetnie, ze rano zaspaliśmy ;-)
Ja bym chciała chłopaca, bardzo , ale pewnie w środe jeszcze nie będzie widać co mamy. Choc tak powoli sie łudze.
A i oczekuje na pierwsze ruchy dzieciaczka- mój tez mocno chce juz poczuć , wczoraj zasnąl trzymając mi ręke na brzuchu. Przyznam ze spalo mi sie przez to tak świetnie, ze rano zaspaliśmy ;-)
hej dziewczynki
Powiedzcie mi jak u was z jedzeniem jest? jutro zaczynam 12 tydzien c. a z jedzeniem u mnie różnie. jem doś często ale nic nie przytyłam, ciągle mam ochote na coś zimnego nie jadam słodyczy bo mnie od nich odrzuca ( mimo że przed ciążą wcinałam tonami czekolade) a co do smaków, raz kwaśne raz ostre.... mdłych, i delikatnych nie trawie a jak u was?
Powiedzcie mi jak u was z jedzeniem jest? jutro zaczynam 12 tydzien c. a z jedzeniem u mnie różnie. jem doś często ale nic nie przytyłam, ciągle mam ochote na coś zimnego nie jadam słodyczy bo mnie od nich odrzuca ( mimo że przed ciążą wcinałam tonami czekolade) a co do smaków, raz kwaśne raz ostre.... mdłych, i delikatnych nie trawie a jak u was?
Podobno ruchy będziemy czuły dopiero 20 tydzień:-(...no cóż trzeba czekać, ja poczuje troszkę później ponieważ mam więcej ciałka i lekarz kazał mi się tym nie martwić poczuje jak przyjdzie mój czas ....już niedługo będziemy wszystkie wiedziały czy mamy bułeczki czy paróweczki...
Makiwi
Zaciekawiona BB
Ja właśnie lubię teraz raczej mdłe i delikatne, mięsko gotowane, najchętniej pulpeciki, gołąbki, gotowane ziemniaczki, marchewkę, buraczki. Do słodyczy też mnie nie ciągnie, czasem się skuszę na drożdżówkę albo kanapkę z dżemem.
Anisen
kochamy Cię mocno
ja teraz nie lubię słodkich rzeczy, a takie mocno słodkie powodują ze cukier czuje aż w nosie- nie śmiejcie się ale mam wrażenie jakbym miała w nosie sam cukier który nie pozwala oddychać. Zjem owszem, ale nie żeby jakoś specjalnie ze smakiem. Za to ogórki kiszone mogę jeść co chwila i stale mi mało. Podobno to oznaka ze mi brakuje witaminy C. zis kupiłam pyszne winogrona, zjadłam trochę i resztę zapomniałam u mojego w laborze :-(, jak przyszłam do domku to tak mi sie zachciało winogron. Ehh mogłam sobie wziąść choc odrobine.
Robie drugie danie - naszlo mnie na miesko w przyprawie Grygos, kasze gryczaną i ogórki kiszone. Mój nie ma innego wyjścia tylko musi zjeść co zrobie. Oj biedak z niego;-)
Robie drugie danie - naszlo mnie na miesko w przyprawie Grygos, kasze gryczaną i ogórki kiszone. Mój nie ma innego wyjścia tylko musi zjeść co zrobie. Oj biedak z niego;-)
Makiwi
Zaciekawiona BB
Anisen, jaki biedak, jak Ty ciągle jakieś pyszności gotujesz!
Anisen
kochamy Cię mocno
owszem /biedak, bo musi jeśc to na co ja mam zachcianke
Swoja droga, mam takie szczęście, ze mój lubi wszystko co ugotuję. Nie muszę się wysilać i gotować dwa osobne dania ;-)
Swoja droga, mam takie szczęście, ze mój lubi wszystko co ugotuję. Nie muszę się wysilać i gotować dwa osobne dania ;-)
reklama
L
Losek
Gość
U mnie z cera nie jest najgorzej ale kilka wypryskow mam
Slodycze juz moge jesc i jem... nie czekolade ale lody uwielbiam! mieso na razie w ogole!
Gorzej z ssamopoczuciem ja sie czuje jakbym miala jakas depresje, ktos mi cos powie nie tak i juz ryczec mi sie chce.. masakra... nie panuje nad tym, straszne to jest! :-(
Slodycze juz moge jesc i jem... nie czekolade ale lody uwielbiam! mieso na razie w ogole!
Gorzej z ssamopoczuciem ja sie czuje jakbym miala jakas depresje, ktos mi cos powie nie tak i juz ryczec mi sie chce.. masakra... nie panuje nad tym, straszne to jest! :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: