reklama
Ja po dzisiejszej wizycie jestem kolejne 1,5kg do przodu ;-) (poprzednie ważenie 2tyg temu). W sumie to już 14,5kg, ale co tam - wszystko dla Mojej Małej
Joasia, a tak z ciekawości ile ważyłaś tuż po porodzie?
ja mialam na + 21 kg a co tam schudne
Joasia, a tak z ciekawości ile ważyłaś tuż po porodzie?
rudaania1
Domek Dzieciorka
Dziewczyny.... A jak u Was wyglądał czop? Bo ja dziś po siusiu zobaczyłam taką jakąś galaretkę... ale była przeźroczysta i tylko lekko beżowa.... czy to to?? Jak myślicie??
zima
Zaangażowana w BB
No Dziewczynki :-)
Do porodu teoretycznie został 1 tydzień ;-)
Mała w 39tyg+1 waży już 3350g, jak tak dalej będzie rosła, to mogę niezłego "klocka" urodzić ;-)
Szyjka miękka, ale rozwarcie minimalne - na pół paluszka.
Brzuś jeszcze wysoko, ale Nela powoli złazi na dół.
Objawów zbliżającego się porodu brak - mogę nawet przenosić (ale nie ja pierwsza ;-) )
Za to mam zapisane serduszkowanie się na receptę Im więcej tym lepiej - nie ma to jak dobry masaż szyjki
Kolejna wizyta za tydzień - jeśli nie urodzę ;-)
niom to fajnie, ze wszystko okej!:-) mala sie powolutku zbiera na ta strone, nie ma co jej popedzac. a dobry masaz nie jest zly;-) ja tez jutro mam wizyte, ciekawe czy jakies postepy... 3majcie sie cieplutko
rudaania1
Domek Dzieciorka
Gratulacje Dziewczynki!! Super że macie swoje Dzidzie już po tej stronie brzuszka
zima
Zaangażowana w BB
ode mnie tez gratki dla kazdej z was!! dzis to jakis wysyp jest 3mam kciuki za szybkie powroty do domkow!!:-)
IKAx
lodóweczka
ja jak nie urodze wcześniej to chyba zwariuje jeszcze tyle czekac do mojego terminu ponad 2 tygodnieA ja dzis mam 40 tydz i 1 dzien i jak na razie cisza
Termin mam na 10 lutego takze dwa dni jeszcze hmmm..
Tak bardzo chcialabym byc po Jak kazda z Was
reklama
IKAx
lodóweczka
Ale dzisiaj wysyp Gratulacje dla "nowych" mamuś
Podziel się: