reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Mnie został tydzień do terminu ;-)
I dziś na 17.00 ostastnia wizywa - chyba.
Zobaczymy co mi moja gin powie :-)

reklama
ja mam brązowe upławy, pasma śluzu, skurcze i stawianie się macicy... i tyle energii, że mam ochotę pobiegać po parku (rąbnęło mnie na koniec... jak cholera...):baffled:

szczęściara, rozpoczął się Twój poród. a skurcze regularne ?
skorzystaj z dawki energii na dopakowanie torby :-D i dopięcie wszystkich szczegółów zanim udasz się do szpitala :tak:
zazdroszczę ...

a ja w środę pokulam się na wizytę na godz 16:00 i pewnie nie usłyszę o żadnym rozwarciu, skróceniu szyjki :-( i będę się kulać w nieskończoność

doubleaga,

no też nie sądzę, że dojdziesz na to ktg :-D ale jakby ci mialo byc przykro z tego powodu, to przeciez przy lozku porodowym taki sprzet powinien stac ;-) mozna sie podlaczyc :tak:

a na mnie nawet ciepła kąpiel nie działa:-D
dzisiaj koszmarna noc, ciągłe myśli o porodzie, nie mogłam się wygodnie ułożyć i rano obudziłam się kontuzją ręki :szok:
nadal zgagi mnie męczą, ale to już wieczorem zapodaję sobie rennie :tak:
poluźnione wiązadła też dają o sobie znać albo te nagłe bóle w pośladkach :baffled:
no i wieczorem obowiązkowo spuchnięte stopy:tak:

w dwóch słowach: same przyjemności :-D

08 luty 2010r.

:rolleyes: ggosia :rolleyes:

Córeczka Ania
Godzina Porodu -> 08:30
Waga -> 3480g
Długość -> 57cm
Rodzaj Porodu -> cc
Tydzień Ciąży -> 39t i 5d ciąży
Punkty Apgar -> 10
Drugie Dziecko