reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ahh te nasze narzekania jak ja to uwielbiam.. a szczególnie te opuchnięte nogi :D:D :-) co do kąpieli to hmm wymoczyć sie fajna sprawa :tak::-D

super. chyba sie umówiły w 1 dzien sporo was urodziłi :p :-D
tak czy siak gratulacje zdrowych bobaskow.

a ja w środę pokulam się na wizytę na godz 16:00 i pewnie nie usłyszę o żadnym rozwarciu, skróceniu szyjki :-( i będę się kulać w nieskończoność

doubleaga,

no też nie sądzę, że dojdziesz na to ktg :-D ale jakby ci mialo byc przykro z tego powodu, to przeciez przy lozku porodowym taki sprzet powinien stac ;-) mozna sie podlaczyc :tak:

heheh, nie będzie mi ani trochę przykro :D

nie martw się, niedługo się rozpakujemy i my w końcu :D

dziś na wizycie wyszły skurcze jak zwykle, 2 cm rozwarcia i łepetynka szkraba niziutko :) 11-go mam znowu przyjść na ktg, ale lekarz stwierdził, że nie sądzi, że się na nim spotkamy i dał mi już w razie czego skierowanie do szpitala na poród...
a właśnie przed chwilą zaczął mi czop odchodzić....
zazdroszczę:-):-):-)

Kochane predzej czy później wszystkie urodzimy, choc wiadomo kazda chciałaby predzej ;)
taaak... ja dziś usłyszałam że pewnie przenosze ok 2 tyg ( tzn że urodzic mogę gdzieś w granicach 42 tyg ciąży) super co?? byłam na KTG i na konsultacji, skurczy zero,mały bardzo nisko ale tak już od miesiąca i nic, czop nie odchodzi, szyjka się już nie rozwiera cały czas na 1cm, nie skróciła się do końca i chyba nie zamierza..... ehhhh 16tego mam kolejne KTG

taaak... ja dziś usłyszałam że pewnie przenosze ok 2 tyg ( tzn że urodzic mogę gdzieś w granicach 42 tyg ciąży) super co?? byłam na KTG i na konsultacji, skurczy zero,mały bardzo nisko ale tak już od miesiąca i nic, czop nie odchodzi, szyjka się już nie rozwiera cały czas na 1cm, nie skróciła się do końca i chyba nie zamierza..... ehhhh 16tego mam kolejne KTG

Kochana odwróci sie ja tez tak myślałam, a tu prosze od wczoraj bóle doscyc mocne ( choc bez skórczy) pan czop złazi coraz obficiej, wiec mam nadzieje, ze cos ztego bedzie. CHoc wizyte mam dop na 22 -02

reklama
ja jak nie urodze wcześniej to chyba zwariuje jeszcze tyle czekac do mojego terminu ponad 2 tygodnie:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
kochana spójrz na mój suwaczek heheheh , a dziś się dowiedzialam że najpewniej przenoszę ze dwa tygodnie... pocieszające co ?
A ja dzis mam 40 tydz i 1 dzien i jak na razie cisza:tak:
Termin mam na 10 lutego takze dwa dni jeszcze hmmm..
Tak bardzo chcialabym byc po :):)Jak kazda z Was :)
no na jutro masz termin... i jak coś się dzieje???
ja się dziś podłamałam..... podejzrewam że w 42tyg mnie do oxy będą podpinac...... a tak chcialam tego uniknąc

Do góry