reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja mam większość ciuszków na 62, do szpitala tysz wszystko na 62 zapakowałam, kombinezonik tysz 62... Stwierdziłam że pod spód założę przecież coś jeszcze, więc na 56 mogłoby być ciężko "wcisnąć" na Dzidzię. Położna w SR tysz mówiła że lepiej większe ciuszki....

reklama
ja w ogole na wiekszosci ubranek nie mam napisane na ile to jest :| Wzielam kilka różnych. Fenomenem jest tez to ze czasem ubranka tak bardzo rozniące się od siebie sa na ten sam "wiek" tak wiec nigdy nic nie wiadmo ;)

ja wzielam do szpitala rzeczy w rozmiarze 56 i byly za duze bo Kamilek urodzil sie dl. 52 :-) wiec wezcie pare takich i takich polecam :-) a i spiochy z rozpinanym dolem sa swietne !! :-) :tak:

ja wzielam do szpitala rzeczy w rozmiarze 56 i byly za duze bo Kamilek urodzil sie dl. 52 :-) wiec wezcie pare takich i takich polecam :-) a i spiochy z rozpinanym dolem sa swietne !! :-) :tak:

właśnie tak zrobie..... poza tym jak większe to nic złego się nie stanie.. gorzej jak będą za małe.... heheheheh

07 luty 2010r.

:rolleyes: Znachorka :rolleyes:

Córeczka Kinga Malina
Godzina Porodu -> 20:03
Waga -> 3150g
Długość -> 51cm
Rodzaj Porodu -> sn
Tydzień Ciąży -> 40t i 3d ciąży
Punkty Apgar -> 10
Pierwsze Dziecko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no no Pan Czop... więc już niedługo......
a u mnie standardowo nic... jesuu jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze:p[/QUOTE]

czy ja wiem, czy to czop. to wylatuje juz kilka dni, a nawet skurczy nie mam. do tego jest przezroczyste, nie ma żadnego krwawego zabarwienia, a rozwarcie mam tylko na 0,5 cm czyli nic

witajcie od srody 3.02 jestems szczesliwa mama Nikodema:) myslalam ze dluzej pobede na forum w dwupaku a tu Nikos sie pospieszyl:) Waga: 3290, Dl 54 cm, 37 tydz ciazy, porod:sn 10 pkt godz porodu 19:20

Oki zmykam do maleństwa i dziewczyny trzymajcie sie dzielnie:) Jestem z Wami!!

reklama
Smsik od agapa (08 lutego 2010r. godzina 6:23):

"Jestem w szpitalu. Wody powoli odchodzą. Rozwarcie na 2 palce tylko skurcze nijakie. Pozdrawiam wszystkie lodóweczki."

Do góry