reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Lepsze sa kremy z rumianku jeśli maluch ma sucha skórę.
Oliwka jeśli sie kiepsko wchłania to może poocierać skóre w kontakcie z ubrankiem

reklama
a co do wyprawki to powiem wam, ze juz jestem po baby shower, nawet nie bylo tak zle! mila atmosfera same baby, pyszny obiad i masa rzeczy dla dzidziusia!! fajnie bo przyniosly mi duzo rzeczy, ktore sama sobie wybralam i sa mi potrzebne. w sumie to w tym tygodniu musze sie wybrac na ostatnie zakupy po pampersy, jakies kosmetyki, termometr i jeszcze kilka drobiazgow. a jestem ciekawa jak ty gibaga tez juz po BS? wogole ostatnio cos malo sie odzywasz? mam nadz, ze wszystko ok! pozdrawiam

ja jak byłam 6stego stycznia na wizycie to lekarz powiedział,że mi sie szyjka skróciła i żeby sie oszczędzac to sie nie kochaliśmy,dzisiaj byłam na wizycie i powiedział żebyśmy się jeszcze z tydzień wstrzymali,a później..szalej ciało,by duszy nie było mało;-)także już zacieram ręce:-)

Już wiemy, że urodzi sie dziewczynka wiec będzie Michalina Elżbieta. Pierwsze imie po śp. dziadku mojego mężą, ale i zawsze bardzo mi sie to imię podobało ( chyba najpierw wybraliśmy imię a później krewnego ;P ) drugie imię po mojej mamie ( tradycja rodzinna ja też mam drugie imie po mamie mojej mamy :) )

Gdyby jednak był chłopiec byłby Maksymilian Cezary. Pierwsze imie nam sie podoba drugie bo dziadek ( mój tata) powiedział, ze chce wnuka :)
super imiona..już wcześniej komuś pisałam że mi sie Michalinka podoba..co do chłopca to Czarek mi sie bardziej podoba,bo Maksymilian ładnie brzmi,ale za to miałam psa Maksa..także mi sie Maksiu z psem kojarzy..bez obrazy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry