reklama
zima
Zaangażowana w BB
a co do wyprawki to powiem wam, ze juz jestem po baby shower, nawet nie bylo tak zle! mila atmosfera same baby, pyszny obiad i masa rzeczy dla dzidziusia!! fajnie bo przyniosly mi duzo rzeczy, ktore sama sobie wybralam i sa mi potrzebne. w sumie to w tym tygodniu musze sie wybrac na ostatnie zakupy po pampersy, jakies kosmetyki, termometr i jeszcze kilka drobiazgow. a jestem ciekawa jak ty gibaga tez juz po BS? wogole ostatnio cos malo sie odzywasz? mam nadz, ze wszystko ok! pozdrawiam
monikasia
Fanka BB :)
Witaj Misia w naszym gronie:-)
zima
Zaangażowana w BB
też tak słyszałam jak Ty,że to sperma ma takie "cudowne"właściwości;-)
haha ladnie to ujelas!!
my niestety nie uzywamy sobie, zbyt czerwono przy tym, ale jeszcze tylko 2-2.5 miesiaca!! co to jest

olenka12345
No więc jestem po wizycie więc chciałam się pochwalic,że noszę 2,700 kg szczęścia pod serduchem:-)
olenka12345
ja jak byłam 6stego stycznia na wizycie to lekarz powiedział,że mi sie szyjka skróciła i żeby sie oszczędzac to sie nie kochaliśmy,dzisiaj byłam na wizycie i powiedział żebyśmy się jeszcze z tydzień wstrzymali,a później..szalej ciało,by duszy nie było mało;-)także już zacieram ręce:-)
olenka12345
no ja po wizycie i dokładnie 15,5 kg na plusie(po obiedzie)hehe..dlatego teraz czekam na duuuużego kebaba którego sobie zamówiłam
:-)hehe..tak na pocieszenie;-)

olenka12345
super imiona..już wcześniej komuś pisałam że mi sie Michalinka podoba..co do chłopca to Czarek mi sie bardziej podoba,bo Maksymilian ładnie brzmi,ale za to miałam psa Maksa..także mi sie Maksiu z psem kojarzy..bez obrazy;-)Już wiemy, że urodzi sie dziewczynka wiec będzie Michalina Elżbieta. Pierwsze imie po śp. dziadku mojego mężą, ale i zawsze bardzo mi sie to imię podobało ( chyba najpierw wybraliśmy imię a później krewnego ;P ) drugie imię po mojej mamie ( tradycja rodzinna ja też mam drugie imie po mamie mojej mamy)
Gdyby jednak był chłopiec byłby Maksymilian Cezary. Pierwsze imie nam sie podoba drugie bo dziadek ( mój tata) powiedział, ze chce wnuka![]()
Ostatnia edycja:
reklama
No więc jestem po wizycie więc chciałam się pochwalic,że noszę 2,700 kg szczęścia pod serduchem:-)
no i dużo tego szczęścia masz

Podziel się: