reklama
plastelinka5
Fanka BB :)
Dziewczyny mam dwa pytania.Po pierwsze zabieramy do szpitala oliwke dla malucha,plyn do kapieli ?
i drugie, czy taka rzecz jak okrycie wierzchnie typu kombinezon polarowy pierzemy ??
Gdzie kupić szaliczek dla takiego maleństwa?
na prawde nie wiem
i drugie, czy taka rzecz jak okrycie wierzchnie typu kombinezon polarowy pierzemy ??
na prawde nie wiem
Dusia08
Marzec '08
Dziewczyny mam dwa pytania.Po pierwsze zabieramy do szpitala oliwke dla malucha,plyn do kapieli ?
na prawde nie wiem![]()
To zalerzy od ciebie czy zabierac kosmetyki dla dziecka czy nie. Jak u ciebie w szpitalu maja i nie przeszkadza ci jakiej firmy to nie biez. Ja naprzyklad biore bo wiem ze u mnie w szpitalu uzywaja kosmetykow Johnson a ja ich nie bende uzywac wiec wezne swoje.
Kombinezony tez wszystkie pralam, ale chyba nie musisz bo nie benda bezposrednio dotykac cialka dziecka.
A szalik dla takiego malenstwa to niewiem czy jest dobry pomysl. No niewiem ja z malym nie uzywalam szalika. Moze ktos sie wypowie kto uzywal z tak malym dzieckiem.
tak na luty nam termin
i mam nadzieje ze wytrwamy
Ostatnia edycja:
na prawde nie wiem![]()
Dusia praktycznie napisała wszystko co chciałam ale oczywiście muszę się uzewnetrznić;-)
1- dopytaj się w szpitalu gdzie będziesz rodzić, w moim mają na stronie www napisane że nie trzeba brać, więc nie wezmę, ale jakby coś mi nie pasowało, to mąż dowiezie

2- ja prałam wszystko, dosłownie wszystko...
3- nie mam szaliczka i zapewne długo nie będę mieć, chyba że wiosna jakaś chłodna będzie... takim maluszkom się nie zakłada, kombinezonik wystarczy

olenka12345
ja też biorę swoje kosmetyki do szpitala,co do ciuszków to wyprałam kombinezon,bo ja dostałam go od koleżanki po jej córeczce to musiałam wyprac..Dziewczyny mam dwa pytania.Po pierwsze zabieramy do szpitala oliwke dla malucha,plyn do kapieli ?
na prawde nie wiem![]()
szaliczek kupiłam z czapeczką polarową,ale też sie zastanawiałam jak ja i po co ubiorę..;-)
olenka12345
Napewno dzidziusiowi też było przyjemnie jak mama i tata zasypiali z "rogalami"na twarzy;-)my mimo zakazu trochę się poserduszkowaliśmymam nadzieję że nic się nie wydarzy... ale nie mogliśmy się powstrzymać, zwłaszcza przez to widmo pologu
mam nadzieję, że nie wyjdzie, że jestem nieodpowiedzialna
![]()
reklama
olenka12345
też mnie ciekawośc zżera,lekarz mówi,że mała tak do 3,500kg na maxa będzie ważyc..zobaczę na ile sie to potwierdzito nasze chyba dalej idą łeb w łeb bo mój w 36tyg 3100następne usg 27.01...
ciekawe jakie będą nasze maluszki przy urodzeniu, na ile się to potwierdzi![]()

Podziel się: