trzymajcie za mnie kciuki:-) jutro na 19:30 mam wizytęi dowiem się czy moja malutka się odwróciła główką w dół
bo do teraz nie miała na to ochoty
![]()
mam nadzieję że ochotę już ma

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymajcie za mnie kciuki:-) jutro na 19:30 mam wizytęi dowiem się czy moja malutka się odwróciła główką w dół
bo do teraz nie miała na to ochoty
![]()
Trzymam kciuki zeby dzidzia przyjela pozycje wyjsciowa![]()
Dołączam się do trzymających kciuki :-)
Mała na pewno już się odwróciła, ale potrzymać nigdy nie zaszkodzi ;-)
mam nadzieję że ochotę już matrzymam kciuki!!!
Ale za to umiemy sprytnie wszystko ukryć. A facet i tak ślepy jest na te małe niedoskonałości;-) Ciekawe, który facet patrząc na tyłek kobiety zwraca uwagę na rozstępy?![]()
tygrynka ale masz racje, ja rozstępów nie mam może ale za to tak suchą skórę że butelka balsamu to mi na tydzień wystarczaheheh bo kilka razy dziennie się smaruję bo wytrzymac się nie da
Szczególnie, że jako chłopak sam rósł szybko i ma parę rozstępów na plecach i na biodrach - pocieszające, co nie? ;-)
A mój tez ma he hena pleckach na samym dole,tak po bokach,ona nawet nie wiedział co to,i że wogole ma jakieś rozstępy-nie wiem czemu tak mu się zrobiło i kiedy,ale dawno,bo odkąd pamiętam to miał,ale trzeba się przyglądnąć by zauważyć.Poza tym mój jak patrzy ma moje piersi,to na pewno nie widzi żadnych rozstępów
ich rozmiar go tak powala,że gdzie by tam na rozstepy jakies zwracał uwagę
:-)
właśnie pisałam na forum że ja mam jakąs utajoną schizę na temat porodu..... świadomie nie boję się porodu i wyczekuję tego momentu z niecierpliwością:-) natomiast podświadomie to już inna sprawa. od jakiegoś czasu prawie nie sypiam, bo ciągle mi się śni że albo zaczynam rodzic i nikogo ze mną nie ma a dom zamknięty od zewnątrz i nie mogę wyjśc, albo że zaczynam a mój m nie chce nigdzie jechac, albo że nie mam większości rzeczy i nic nie mogę znaleźc... mówie Wam koszmary![]()
kurde i ja też mam takie porąbane sny a dzisiejszej nocy to masakra..jedna głupota skończyła mi sie śnic i jak przysnęlam to znowu mi sie śniło,że rodze a nie ma kto mi pomóc..eh..
już mogłabym urodzic i miec to za sobą ,bo już nocki są coraz gorsze..
hehe dobre sny masz..ja myślałam,że to ja mam takie glupie sny,ale widzę ,że Twoje przebijają mojeJa mam jeszcze głupsze sny Dziewczyny
Mnie się śni ostatnio, że rzeczy Małej mam rozlokowane na całej długości ulicy przy której mieszkam - łóżeczko na wlocie, komoda na wylocie, zabawki jeszcze gdzie indziej. Muszę biegać i szukać wszystkiego - bez sensu w ogóle ;-)
Mi się Jessika bardzo podoba, te dwa pozostałe też ładne.Mi też sie bardzo podoba Nadia i tak chciałam dac też swojej małej wyierałam miedzy Jessiką a Nadią,ale za dużo moich koleżanek ma Nadię i Nikolę ,a mój Ł sie uparł i zostało Jessika:]:-)
a co do Michalinki to super imię znajomi mają taką słodziutką Michalinkę i mówią na nią Miśka!:-)
hahah no i to jest pocieszające że żadenja przynajmniej takiego nie poznałam:-)
tygrynka ale masz racje, ja rozstępów nie mam może ale za to tak suchą skórę że butelka balsamu to mi na tydzień wystarczaheheh bo kilka razy dziennie się smaruję bo wytrzymac się nie da...... a pajączki i takie coś co moja ginka nazwała mini żylakami mi też powyskakiwało na nogach...... ehhh