reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Trzymam kciuki zeby dzidzia przyjela pozycje wyjsciowa:-D

Dołączam się do trzymających kciuki :-)
Mała na pewno już się odwróciła, ale potrzymać nigdy nie zaszkodzi ;-)

mam nadzieję że ochotę już ma:tak: trzymam kciuki!!!

jak ma taki silny charakterek jak tatuś to wąpię, żeby się odwróciła:cool2:

a jak jest złośliwa po mamusi:-p to obróci się dzień przed porodem;-)

Ale za to umiemy sprytnie wszystko ukryć. A facet i tak ślepy jest na te małe niedoskonałości;-) Ciekawe, który facet patrząc na tyłek kobiety zwraca uwagę na rozstępy?:)

hmm gej??:confused::-D

tygrynka ale masz racje, ja rozstępów nie mam może ale za to tak suchą skórę że butelka balsamu to mi na tydzień wystarcza:p heheh bo kilka razy dziennie się smaruję bo wytrzymac się nie da

o kurcze to bardzo suchą skórę masz:szok: butelka na tydzień?? ja czasem w miesiąc jednej zmęczyć nie umiem... biedna... a skąd to tak? czy to po prostu Twoja uroda?

Szczególnie, że jako chłopak sam rósł szybko i ma parę rozstępów na plecach i na biodrach - pocieszające, co nie? ;-)

pocieszające:tak::-D

A mój tez ma he he:-D na pleckach na samym dole,tak po bokach,ona nawet nie wiedział co to,i że wogole ma jakieś rozstępy-nie wiem czemu tak mu się zrobiło i kiedy,ale dawno,bo odkąd pamiętam to miał,ale trzeba się przyglądnąć by zauważyć.Poza tym mój jak patrzy ma moje piersi,to na pewno nie widzi żadnych rozstępów:-D ich rozmiar go tak powala,że gdzie by tam na rozstepy jakies zwracał uwagę:-D:-)

no bo facet nawet jak takie coś ma to chyba nie wie że nie powinien tego mieć:-D
a z piersiami to prawda - u mnie jest to samo:-D

właśnie pisałam na forum że ja mam jakąs utajoną schizę na temat porodu..... świadomie nie boję się porodu i wyczekuję tego momentu z niecierpliwością:-) natomiast podświadomie to już inna sprawa. od jakiegoś czasu prawie nie sypiam, bo ciągle mi się śni że albo zaczynam rodzic i nikogo ze mną nie ma a dom zamknięty od zewnątrz i nie mogę wyjśc, albo że zaczynam a mój m nie chce nigdzie jechac, albo że nie mam większości rzeczy i nic nie mogę znaleźc... mówie Wam koszmary:-D

kurde i ja też mam takie porąbane sny a dzisiejszej nocy to masakra..jedna głupota skończyła mi sie śnic i jak przysnęlam to znowu mi sie śniło,że rodze a nie ma kto mi pomóc..eh..:no:
już mogłabym urodzic i miec to za sobą ,bo już nocki są coraz gorsze..

kurde i ja też mam takie porąbane sny a dzisiejszej nocy to masakra..jedna głupota skończyła mi sie śnic i jak przysnęlam to znowu mi sie śniło,że rodze a nie ma kto mi pomóc..eh..:no:
już mogłabym urodzic i miec to za sobą ,bo już nocki są coraz gorsze..

Ja mam jeszcze głupsze sny Dziewczyny :zawstydzona/y:
Mnie się śni ostatnio, że rzeczy Małej mam rozlokowane na całej długości ulicy przy której mieszkam - łóżeczko na wlocie, komoda na wylocie, zabawki jeszcze gdzie indziej. Muszę biegać i szukać wszystkiego - bez sensu w ogóle ;-)

Ja mam jeszcze głupsze sny Dziewczyny :zawstydzona/y:
Mnie się śni ostatnio, że rzeczy Małej mam rozlokowane na całej długości ulicy przy której mieszkam - łóżeczko na wlocie, komoda na wylocie, zabawki jeszcze gdzie indziej. Muszę biegać i szukać wszystkiego - bez sensu w ogóle ;-)
hehe dobre sny masz..ja myślałam,że to ja mam takie glupie sny,ale widzę ,że Twoje przebijają moje:-D;-)

Mi też sie bardzo podoba Nadia i tak chciałam dac też swojej małej wyierałam miedzy Jessiką a Nadią,ale za dużo moich koleżanek ma Nadię i Nikolę ,a mój Ł sie uparł i zostało Jessika:]:-)
a co do Michalinki to super imię znajomi mają taką słodziutką Michalinkę i mówią na nią Miśka!:-)
Mi się Jessika bardzo podoba, te dwa pozostałe też ładne.

hahah no i to jest pocieszające że żaden:D ja przynajmniej takiego nie poznałam:-)
tygrynka ale masz racje, ja rozstępów nie mam może ale za to tak suchą skórę że butelka balsamu to mi na tydzień wystarcza:p heheh bo kilka razy dziennie się smaruję bo wytrzymac się nie da...... a pajączki i takie coś co moja ginka nazwała mini żylakami mi też powyskakiwało na nogach...... ehhh

a spróbuj wziąć kąpiel z oliwką. Do wody wlewasz tyle, żeby pływało kilka oczek. I jak wychodzisz, to to zostaje na skórze. Na mnie to działa najlepiej. I błyskawicznie. Bo smarowanie to jednak trochę trwa. A jak mężuś pomaga, to sięprzeciąga do godzinki;-)

reklama
Do góry