reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ojej to super,że jesteście "za" bo co komuś mówie o Kaji to albo chwila milczenia,albo "robcie jak chcecie ale to psie imie" wrrrr okropne... mi się Kaja od dziecinstwa podobala znam dwie tyle że starsze i super dziewczyny :-) Zosi teraz od groma,anastazja mi się podoba,ale bardzo długaśne się z nazwiskiem robi

A gdzie tam psowate... nie znają się ;-)
Psowe to są: Oskar, Sandra, Roksana... A psa Kaji nie znam żadnego :-)

Zresztą, jakby tak chcieć wszystkim dogodzić, to nigdy się chyba nie znajdzie właściwego imienia. Najważniejsze, żeby Wam się podobało :-D

Oj z tymi imionami....:sorry2:
...wczoraj w wannie nagle do brzuszka powiedziałam Nadia- tak jak miał mieć Filip na imię...hihi Aż się sama zdziwiłam...:blink:
No i chyba ostatecznie wybierzemy już po porodzie...:tak:
Choć ja szczerze najchętniej chyba wybrałabym Michalinkę....ale mąż i kilka osób z rodzinki się krzywi...:dry:

Nadia... ślicznie :-) Też mi się podobało i chciałam tak nazwać córcię, zle niestety zbyt podobne do Natalii (to ja :-) )
A Michalinka też pięknie - nawet chyba jeszcze ładniej :tak::-D

Posiew z pochwy to miałam robiony na ostatniej wizycie - właśnie na paciorkowce.
Ale nic mi gin nie wspominala o posiewie z odbytu.:confused:
A jak robiła jeden, to w sumie mogła zrobić za jednym zamachem też ten drugi.
No chyba, że to nie wszędzie jest wymagane, a tylko dobrze widziane :confused:

Grunt, to seksić się z głową. Na spokojnie, bez szaleństw i powinno być OK ;-)
Ale nie przesadzajcie za bardzo, żebyś się za wcześnie nie rozpakowała :-D
A ja w tej ciąży mam zamiar wykorzystać miłość zamiast oxy. Nie chcę znowu rodzić po terminie:no: to mnie za dużo kosztuje więc sprubuję natury do przyspieszenia porodu, w końcu już mi wolno:-D

Mi też sie bardzo podoba Nadia i tak chciałam dac też swojej małej wyierałam miedzy Jessiką a Nadią,ale za dużo moich koleżanek ma Nadię i Nikolę ,a mój Ł sie uparł i zostało Jessika:]:-)
a co do Michalinki to super imię znajomi mają taką słodziutką Michalinkę i mówią na nią Miśka!:-)

reklama
Do góry