reklama
monikasia
Fanka BB :)
A ja na wczorajszej wizycie nie mialal wazonej mojej Malej:-(Gin powiedziala, ze za 2 tygodnie to zrobi
Co do wagi dzieci to mi polozna przy 1 dziecku obmacujac brzuch powiedziala, ze dziecko malutkie tylko wod duzo. A jednak okazalo sie, ze syn wazyl 4kilo:-) i taki maly wcale nie byl.

Co do wagi dzieci to mi polozna przy 1 dziecku obmacujac brzuch powiedziala, ze dziecko malutkie tylko wod duzo. A jednak okazalo sie, ze syn wazyl 4kilo:-) i taki maly wcale nie byl.
monikasia
Ja na brzuchu tez nie mam
i mam nadzieje, ze po porodzie mi nie wyjda
dlatego zabieram oliwke (Weleda) do szpitala.
Na biuscie za to mam ich troche z 1 ciazy a na udach z wieku dojzewania ale wszystkie sa jasniutkie wiec mi nie przeszkadzaja

Na biuscie za to mam ich troche z 1 ciazy a na udach z wieku dojzewania ale wszystkie sa jasniutkie wiec mi nie przeszkadzaja

monikasia
Dusia ja mam cos takiego MUKI TOYS & MORE - Autositz-Fußsack marine 364846
Oprocz tego zakupilam do wozka spiwor.
Oprocz tego zakupilam do wozka spiwor.
monikasia
Moja kolejna wizyta 28 stycznia.
Mala przygotowana do wyjscia i mam sie oszczedzac
zeby sobie polezala w brzuszku jakies 2 tyg:-)
Krotka szyjka - co to znaczy??
Mala przygotowana do wyjscia i mam sie oszczedzac

Krotka szyjka - co to znaczy??
Witajcie jestem to nowa
przez przypadek Was znalazłam bo szukałam właśnie jak ubrać maleństwo na wyjscie ze szpitala. Pozdrawiam Was serdecznie
monikasia
No, no wiemkrotka szyjka - ze szykujesz sie juz do porodu![]()

monikasia
Witaj:-)masz tez termin na luty???Witajcie jestem to nowaprzez przypadek Was znalazłam bo szukałam właśnie jak ubrać maleństwo na wyjscie ze szpitala. Pozdrawiam Was serdecznie
reklama
Podziel się: