reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Miłoszek:]Fajne imię..i co najważniejsze nie ma go tak wszędzie;-)Pozdrawiam:-)jak juz mowilam, dokad nie znamy plci to z moim kochanym wymyslamy imiona odpowiednio: ja chlopcu on dziewczynce
On niezmiennie chce Igę, a ja jescze niedawno Dawida, na co niestety nie zgadzal sie (mimo tego, ze byla umowa !) po pewnym czasie zgodzila sie na dawida a mi sie odwidzialo Chce teraz Miłoszka, na co moj mówi "w zadnym wypadku!!!" jescze go urobie
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Ja byłam już dwa razy u ginekologa...Za pierwszym razem gdzieś w 4-5 tygodniu wtedy pokazał mi tylko fasolkę która nie przypominała dziecka...Pozniej porobiłam wszystkie badania i poszłam w 10 tygodniu...Zobaczyłam już serduszko choć nie słyszałam..Następna wizyta na początku sierpnia w 14 tygodniu ;] Chodzę prywatnie ponieważ lekarka u której byłam na początku była nie delikatna i nic nie widziała kiedy zapytałam czy jestem w ciąży....nawet nie zrobiła mi USG
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Mi obojętna jest płeć.... Ważne by było zdrowe..Choć przypuszczam że to chłopak.. i :-)cały czas myślę o maluchu jak o chłopaku... Tak Nam wyszło we wróżbie która sprawdza się od pokoleń..
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Moje dolegliwości były następujące...: Mdłości ,wymioty, senność , zmiany nastroju... Teraz jest już lepiej...
Karolina Puławy
Zaangażowana w BB
od wczoraj mam jakąś dziwną brązowawą wydzielinę z pochwy:-( co to może być
Czarodziejka
Fanka BB :)
No właśnie też jestem ciekawa wróżby
reklama
Podziel się: